Скъпи бъдещи майки, горди със своите бременни коремчета, участвайте в конкурса на списание "9 месеца" "Моето сладко коремче"! Изпращайте снимки на ВАШЕТО, СОБСТВЕНО НАРИСУВАНО БРЕМЕННО КОРЕМЧЕ на email pr@9m-bg.com за "Моето сладко коремче" до 22 януари 2012 г.

Задължително напишете двете си имена, откъде сте, телефон и адрес за обратна връзка. Снимките ще бъдат публикувани в блога на списание "9 месеца" и ще бъдат публично достояние.

Този месец снимките ще бъдат качени в категорията "Моето сладко коремче" на блога на 23 януари. Конкурсът ще продължи до 30 януари и всички посетители ще могат да разглеждат снимките на участничките. Ще обявим победителя на 31 януари 2012 година, който ще бъде избран от организаторите и спонсора на конкурса.

С Вашето участие в играта Вие декларирате, че сте съгласни с тези правила. Внимание! Снимки ще бъдат премахнати от конкурса само и единствено по преценка на администраторите на блога на списание “9 месеца”. Не се допускат и ще бъдат изтривани нецензурни, обидни, агресивни и рекламни коментари, дискусии или линкове.

!Важно! Заради опитите за участие в конкурса ни със снимки, копирани от сайтове в интернет, изискваме изпращането само и единствено на оригинални снимки, които не са обработвани с никакви графични програми. Така в тях се пази информация затова кога и с какво е направена вашата снимка. Моля, пратете ни поне 2 - 3 снимки на нарисуваното Ви коремче и от самото рисуване. Благодарим за разбирането!

Голямата награда този месец предоставена от фирма "БЕБОЛИНО" ООД: Две стъклени шишета NUK от 120 мл. и крем Д-р Павлович


В конкурса "Моето сладко коремче" всеки печели. Затова за всички останали участници ще има утешителна награда: Крем Д-р Павлович