Обичате наградите, обичате да се състезавате и най-вече обожавате вашето семейство! Конкурсите на „9 месеца” ви дават възможност да покажете на нашите читатели колко незабравима е била вашата бременност, колко чаровно е вашето бебе, колко грижовен е вашият татко!

Какво да направите? Изберете си конкурс и участвайте. Изпратете ни текст и снимки на editors@9m-bg.com или на адрес: 1505 София, п.к. 15 и спечелете много награди! Очакваме ви!


Дневник на моята бременност
Все още се спомняте радостта, която изпитахте, когато видяхте 2-те чертички на теста за бременност. Пазите всички ехографски снимки. Тези 9 месеца са били най-прекрасните в живота ви. „Дневникът” ви очаква.
Какво да направите? Споделете вълненията и преживяванията си през бременността и раждането. Опишете най-щастливите и най-тъжните моменти. Приложете няколко снимки.


Напишете: имената (вашето, на бебето, на бащата и евентуално на друго дете), възрастта (на всички ви), професии, адрес и телефон.
Изпратете на: e-mail: editors@9m-bg.com,
или на адрес: 1505 София, п.к. 15,
„Дневник”

Преди и след
Помните ли трепетните моменти, когато посещавахте акушер-гинеколога си за поредния преглед? Нали още пазите ехографските снимки. Те ще ви потрябват за „Преди и след”.
Какво да направите? Изпратете двете най-вълнуващи снимки на
вашето бебе – една от ултразвуков преглед и една веднага след раждането. Добавете няколко изречения.
Напишете: Името, годините, професията и точния си адрес
Изпратете на: e-mail: editors@9m-bg.com,
или на адрес: 1505 София, п.к. 15,
„Преди и след”

Черно и бяло
Бременността може да ви донесе както много радост, така и притеснения. Спомняте ли си страховете и вълненията си? Кога бяхте най-уплашена и най-щастлива? В живота черното и бялото винаги се преплитат.
Какво да направите? Разкажете с две-три изречения най-хубавото и
най-лошото, преживени през вашата бременност. Приложете снимка. Напишете: име, възраст, професия, адрес и телефон.
Изпратете на: e-mail: editors@9m-bg.com,
или на адрес: 1505 София, п.к. 15,
„Черно и бяло”

Моята първа среща с таткото
Майката има 9 месеца, за да се запознае с бебето. Как обаче се чувства таткото, когато за първи път види мъничето в родилния дом?
Какво да направите? Опишете с 1–2 изречения първата среща на бебето с таткото. Приложете и снимка от този момент.
Напишете: имената (вашите, на бебето и на таткото), възраст, адрес и телефон.
Изпратете на: e-mail: editors@9m-bg.com,
или на адрес: 1505 София, п.к. 15,
„Моята първа среща с таткото”

Баща на месеца
Партньорът ви не чисти с прахосмукачка, не глади и не ви поднася коктейл в леглото? И въпреки това той е най-прекрасният мъж, когото познавате. Тогава този конкурс е специално за него.
Какво да направите? Разкажете защо вашият партньор ви кара да си казвате често: “Ех, че е хубав животът!” Приложете негова снимка. Напишете: имената (вашите, на бебето и на партньора си), адрес и телефон.о
Изпратете на: e-mail: editors@9m-bg.com,
или на адрес: 1505 София, п.к. 15,
“Баща на месеца”.

Кой на кого прилича
Чудили ли сте се на кого прилича вашето бебе? На вас или на партньора ви, може би на някоя баба или дори на леля? Извадете старите, пожълтели снимки от албума си и проверете дали мъничето ви не е ваше точно копие, но опреди 20 години.
Какво да направите? Изпратете бебешка снимка на вашето дете и
бебешка снимка на член от фамилията, на когото го оприличавате най-много, както и снимка на двамата сега.


Напишете: данните (име и година на раждане) на бебето и на съответния член на семейството, годините, през които са правени снимките, адрес и телефон.
Изпратете на: e-mail: editors@9m-bg.com
или на адрес: 1505 София, п.к. 15,
„Кой на кого прилича”