Драги читатели, щастливи сме да споделим, че обявяваме трета част на кампанията на списание „9 месеца“ и Adella Fertility Clinic Ние даряваме Живот“. Клиниката отново ще дари инвитро процедура, с включена стимулация, на семейство с репродуктивни проблеми. Целта на партньорството е да се подкрепи появата на нов и дългоочакван живот, там където е желан, но закъснял.

Kак да участвате?

За да се регистрирате за участие в кампанията, даряваща инвитро процедура, е необходимо да:

1. Изтеглите декларация от ТУК, която да попълните и подпишете, след което да я изпратите на имейл [email protected] (сканирана или на снимка).

2. Разкажете своята лична история по пътя към мечтаната рожба.

Краен срок за записване: 

6 май 2021 г. (включително)
*Двойката, която ще получи безплатна инвитро процедура, ще бъде избрана чрез жребий, на случаен принцип, от екипа на Adella Fertility Clinic, в присъствието на нотариус.

! Можете да се запознаете с Общите Условия ТУК

За д-р Петра Македонова
Д-р Македонова е специалист по акушерство, гинекология и асистирана репродукция. Завършва Медицински университет – София. През 2010 г. придобива специалност по акушерство и гинекология и репродуктивна медицина. Специализирала е по проблемите на стерилитета и методите за асистирана репродукция в Израел, Италия и Германия. Обучавана е в трансвагинална лапароскопия и операции в репродуктивната медицина в Льовен, Белгия. Има специализация по репродуктивна ендокринология и инфертилитет в Acacio Fertility Center в Ориндж Каунти, Калифорния, САЩ.

„Всяка професия притежава своя чар, но не всяка работа може да се нарече „призвание“. Благодарна съм, че имам късмета да се докосвам ежедневно до чудото на новия живот, оставяйки следа. Най-вече в сърцата на бъдещите родители – онези, които са жадували да сбъднат мечтата си за дете. Екипът на клиниката преживява емоционално успехите. Понякога си мисля, че се вълнуваме повече от двойките. Приемаме лично историята на всяко семейство и се превръщаме в отбор, който има една обща цел. Дали има трудни моменти? Несъмнено, не забравяйте обаче, че е най-тъмно преди зазоряване. Ако паднем, падаме заедно – така и продължаваме, но не се отказваме. Рано или късно добрият резултат е налице.

Пожелавам късмет на всички участници в кампанията! Бъдете здрави!“.

С обич: д-р Македонова

Резултатите от предходните издания на инициативата са факт – сладки, пухкави и безценни. Уверете се лично от следващите редове, в които едно от избраните семейства, споделя своето щастие:

Здравейте, списание „9 месеца"!

Ние сме двойката, която изтеглихте с д-р Македонова в съвместната ви кампания „Ние даряваме живот" – Михаела и Ангел Станчеви.

Искаме да изкажем огромната си признателност и благодарност към вас! Вече щастието ни е пълно, защото сме четирима. Прекрасно е да бъдеш родител и се радваме, че това ни се случва. Нашите деца се родиха на 14 май, 2020 г., казват се Боряна и Константин. Благодарим ви от сърце!

Бъдете здрави, бъдете добротворци, бъдете вдъхновение за много хора!

Семейство Станчеви