Силен старт в подсилването на имунитета

Силен старт в подсилването на имунитета

Бременните жени са особено уязвими и се нуждаят от подкрепа срещу вируси и настинки. Представяме ви решение, полезно за бъдещата мама – безопасно за бебето.
Малките деца (над 1 година) също имат нужда от щит и специфична грижа, за да не отсъстват от ясла и градина.

О, не – хрема, настинка, вируси… Ами сега? През бременността всяко подобно изпитание тревожи бъдещата мама. За щастие, съществува начин дамите да подсилят имунитета си, докато са в очакване на бебето или кърмят.

Продукт за укрепване на имунитета преди, по време и след инфекция

Без лактоза, глутен и алергени

Съдържа внимателно подбрани съставки бетаглюкан IMG®, витамин С и цинк

Капсулите са подходящи за бременни жени, както и за кърмачки, тъй като не достигат до плода в утробата или до бебето чрез кърмата. Препоръчват се при нужда от допълнителен прием на витамин D, стрес, физическа активност и защита на имунната система при чести боледувания.

Силният имунитетът – личен избор, постоянна грижа и подготовка. Защото през есента и зимата вирусите имат планове, които вие можете да разрушите.

Натурален произход, без глутен

Подходящ за продължителен прием, от 1-годишна възраст

Съдържа имуноглюкан и витамин C

Яслата и градината са изпитание за всяко семейство, основните тревоги – адаптацията и здравето на детето, подлежат на моделиране. ,,Децата боледуват често‘‘… нека това не бъде правило, а изключение.

Сироп за укрепване на имунитета с уникална комбинация от естествен имуноглюкан от гъба кладница IMG® и витамин С, който доказано подпомага имунната система.

Проверен в клинични проучвания

Без лактоза, глутен и алергени

Без аромати, алкохол и изкуствени подсладители

Укрепва имунитета преди и по време на сезона на настинките. Особено подходящ е за подкрепа, когато детето посещава детска градина/ясла/училище. Defendyl® Сироп има приятен вкус, децата го харесват и приемат с удоволствие.