Във всеки брой списание „9 месеца” ви предоставя възможността да зарадвате себе си или да направите изненада на близките си хора, като участвате в някой от конкурсите. Всеки участник, чиито разказ бъде публикуван в списанието, ще получи награда.

Смях и сълзи – уловете в две снимки веселите и сърдитите моменти на вашето съкровище. Изведнъж детето започва да се смее, а после решава да поплаче – какво по-хубаво от това да увековечите този миг?


Малки пътешественици – разкажете ни за първото пътешествие с вашето бебе, за емоциите, които сте преживели, за забавните и комични ситуации.


Ритуали преди сън – сънят е здраве! Доказано е, че бебетата, които нощем спят добре, по-спокойно реагират на ежедневните предизвикателства. Разкажете ни как подготвяте хлапетата си за сън и какви ритуали за заспиване използвате- баня, масаж, гимнастика, мазане с крем и др.


И те са били бебета – Предизвикваме детективския ви нюх! Във всеки брой сме подготвили любопитна загадка, свързана с детска снимка на известна личност, а вашата задача е да разпознаете на чие популярно лице принадлежи тя.


Моята любима играчка – снимайте вашето дете с неговата любима играчка, разкажете в няколко изречения защо тя е толкова специална за него.


9 порции смях – вашите малчугани ви развеселяват със своите смешни и духовити отговори и размишления – споделете ги с нас, за да се посмеем заедно!


Моята първа среща с татко – опишете с 1–2 изречения първата среща на бебето с татко. Разкажете ни за сълзите, за усмивките, за трепетът, които несъмнено изпитва всеки баща, когато зърне за първи път своята рожба!


Моята лична история – бременността и раждането са най-специалните периоди в живота на всяка жена. Периоди, през които тя става още по-емоционална, по-щастлива, по-силна. Разкажете ни вашата лична история, която ви е впечатлила или изненадала най-силно през 9-те месеца или след раждането.

ВАЖНО!!!
Не забравяйте към всеки текст да изпращате и снимки, които да подкрепят разказа ви. Изпращайте текстовете и снимките на имейл: [email protected], като добавите имена на детето, вашите имена, телефон за контакт и град.