Брой 212

Списание Брой

Декемврийският брой на списание „9 месеца” можете да научите:
- Вредно ли е кафето през бременността, колко цигари на ден са разрешени и кои храни да изключите от менюто си през 9-те месеца, какво да направим, ако малчуганът ни се залее с чаша гореща течност и още много полезни съвети, свързани с бременността, майчинството и отглеждането на детето.

- В духа на предстоящите празници ще разберете как глезят с подаръци малчуганите в различните страни по света – Франция, Италия, Испания, Китай и Русия, какво им купуват, за да ги зарадват и кой им прави подаръци, каква е истината за Дядо Коледа, трябва ли да „лъжем” децата си с него и на какво е символ той за тях?

- Ще ви срещнем с едно вълнуващо приключение за малки и големи – пред обектива на „Дървото на живота”. Ще прочетете разказа на едно момченце за участието му в сериала. Той описва случващото се на снимачната площадка, малките и големи актьори, трепета и еуфорията от светлините на камерите.

- В интервюто с Ирина Тенчева – водещата на „Град на ангели” и „Ангел парк”, тя изважда от анонимност доброто и ни показва, че помощ е възможно да получим от напълно непознат – без задни мисли, без риск, безвъзмездно...

- Ще имате възможност да спечелите смартфон, като гласувате за любимата си корица през 2013 година, чрез талона, който ще откриете в списанието.

- И освен това в новия ни брой ще намерите подаръци за вас и вашето дете!

УЧИЛИЩЕ ЗА РОДИТЕЛИ

НАЙ-НОВИ