Защо е важно внимателно да подберем продуктите, с които ще обгрижваме малчо?

Защо е важно внимателно да подберем продуктите, с които ще обгрижваме малчо?

След раждането е възможно цветът на бебешката кожа да не е такъв, какъвто очаквате. Има си причина – новороденото е изгубило тегло. Когато започне да си хапва от мама обаче, кожата му отново ще придобие здрав и свеж оттенък.

Знаете ли, че бебетата се смеят около 300 пъти дневно? За разлика oт нас – възрастните, които се усмихваме само около 60—70 пъти. Това определено означава, че животът е хубав, нека му се наслаждаваме!

Скоро очаквате вашето съкровище да се появи на бял свят, но вълнението за предстоящото раждане е съпътствано и с усилена подготовка на дома. Към задължителните покупки определено спада и подходящата бебешка козметика.

Всички знаем – кожата на кърмачетата е една пета по-тънка, отколкото на възрастните, нежна и чувствителна. Тя не може да задържа добре влагата и мазнината, имунната ѝ система още не е зряла

1

Да започнем с шампоана! Би било добре да бъде 2в1 (и за коса, и за тяло).

Това спестява ценно време, а когато сте с малко бебе, не бихте искали да губите нито секунда в излишни процедури или занимания. С една дума – сдобийте се с най-доброто, събрано на едно място.

2в1 Шампоан за коса и тяло Johnson's CottonTouch™ шампоан съдържа истински памук, специално предназначен и с перфектно балансирано рН за чувствителната кожа на новороденитe.

Благодарение на леката пяна той нежно измива и предпазва деликатната кожа на новороденото още от първия ден. Отмива се лесно и не оставя следи.

Мек като кадифе, бързо се разпенва и се отмива с лекота, без нежелани остатъци по кожата.
Формулата JOHNSON’S®NO MORE TEARS® (БЕЗ СЪЛЗИ) е нежна към очите – като чиста вода.
Без оцветители, парабени, фталати, сулфати, алкохол и сапун.
Тестван от педиатри и дерматолози.

2

Ред е и на Лосиона за лице и тяло, който да подхрани, успокои и хидратира бебешката кожа.

Лосион за лице и тяло
Johnson's CottonTouch лосион за лице и тяло съдържа истински памук и е предназначен специално за деликатната и извънредно чувствителна кожа на новородените бебета.

Лосионът на водна основа хидратира и предпазва деликатната кожа от първия ден на бебето. Той е лек, нежен и позволява на кожата да диша, без да оставя следи и усещане за лепкавост.

Без оцветители, парабени и фталати.
Овлажнява и защитава, предотвратява сухотата от първия миг на живота.
Тестван от педиатри и дерматолози.

3

Досещате се, че има поне още един главен герой…

Да, няма как да пропуснем и последния, но не и по важност, приятел в графа „Бебешка козметика“ – Олиото за тяло.

Johnson's CottonTouch олио съдържа истински памук и е предназначено специално за деликатната, чувствителна кожа на новородените.

Леката формула се абсорбира бързо и защитава деликатната кожа още от първия ден, предпазвайки от дехидратация.

Идеално за масаж на бебето или за грижа за сухата кожа. Без оцветители, парабени и фталати. Тествано от педиатри и дерматолози.

JOHNSON’S® си партнира с експерти и родители от целия свят, за да бъде сред първите в научните изследвания и да разбира нуждите на бебетата и техните родители.

Резултатите отразяват основната мисия на бранда: да създаде свят, в който всяко бебе може да расте добре – JOHNSON’S® винаги се съсредоточава върху поставянето на нов стандарт за нежност и за това, което е най-добро за бебето.

JOHNSON’S® е с водещи позиции в областта на изследванията на микробиома на бебешката кожа и е първата фирма, публикувала изследвания върху микробиома на кожата при бебета.