Продължава инициативата на списание „9 месеца” „Бебе на града”, чиято мисия е да насочи вниманието на обществеността към демографския проблем, за да се стимулира раждаемостта на регионално ниво.


Първото дете, родено на празника на конкретния град, ще бъде избрано за „Бебе на града”. Официалната част на събитието ще започне с церемония по орисването на новороденото от кмета на града. Кампанията ще продължи съобразно празничната програма на града, където ще бъде обявено кое е бебето и какво се е случило на церемонията по орисването.Подаръци за бебето на града, както и награди за активните жители на Бургас, отправили своите пожелания към новороденото, са осигурени от нашите партньори:

От
A-Derma, за бебето на града са осигурили страхотни козметични продукти: Primalba измивен гел 500 мл, Primalba почистваща вода без изплакване 500 мл, Primalba крем кокон 100 мл, Primalba крем при смяна на пелени 100 мл. Фирмата не е забравила и посетителите. Едих от отправилите своето пожелание към бебето на Бургас ще получи Hydralba UV лек крем, Sensifluid мицеларна вода 250 мл, Sensifluid Свръхобогатен пенещ се гел 250 мл + рамка за снимка + несесер.


Със съдействието наDizain Babyпървото родено бебе в 
Бургас на 6 декември ще получи матрак ЕЛДА STANDART 60/120 см. Матракът с елда - комфортен, здравословен, ортопедичен, антибактериален, антиалергичен, анти-стресов, рефлексотерапевтичен. Двулицев, с дебелина от 8 см., този модел матрак съдържа три слоя: калъф от памучен плат, естествени люспи от елда и полиуретанова пяна. Чрез него малкото съкровище ще чувства топлината и нежността на майчината прегръдка. Той представлява неустоимо удоволствие и необходимост при отглеждането на всяко дете. Спокойни нощи, доволни детски личица, щастливи родители - това си подарявате с матрака "ЕЛДА STANDART".

Партньорите ни отMilupaса осигурили голяма бяла плюшена Aptababy мечка и чаша Аптамил за бебето на града, както и награда за един от посетителите – чаша Аптамил 3.

Партньорите ни отPufiesса осигурили 6 пакета Pufies Fashion Collection Jumbo Pack размер mini и 2 пакета Pufies Fashion Collection Jumbo Pack размер midi, които ще стигнат за първите 3-4 месеца на новороденото. Pufies – супер тънки и удобни. Пелени с отлична попивателна способност и защита от протичане, изработени от висококачествени материали с грижа за бебето. А линията Fashion Collection, предлага 68 вдъхновяващи модни дизайна пелени. С Pufies модата върви ръка за ръка с качеството.

Бебето ще получи и подарък отТео бебепрах за пране 1,5 кг - лавандула, омекотител 1 л - лавандула, 2 пакета мокри кърпи Алое вера, два шампоана и два сапуна с аромат на бадем, душ гел с аромат на бадем и крем против подсичане.

Chipolino ще подарят на бебето столче за хранене "Парти" лайм. С лека и стабилна конструкция. С голяма табличка за хранене и комфортна седалка, лесна за почистване. Сгъва се лесно и компактно. Подходящ за деца с тегло до 15 кг.

Страхотно детско столче за кола осигуряваCryo Save.

Медийни партньори на кампанията:
BTV,в. Монитор,Радио Витоша.

Със съдействието на Бургас Плаза, хотел "Форс" и хотел "Фотинов".

Повече информация за събитието можете да намерите ТУК.