Бейбитория е първият по рода си магазин за вашето семейство. Създаден с цел да предложи нови възможности  в бебешкото пазаруване, магазинът е проектиран като град от началото на миналия век. В него ще намерите улици, пейки, фонтан, табели, арки, статуи, коридори и много още детайли на градската атмосфера. А като се поразходите малко, всъщност ще намерите всичко най-качествено, от което вашето мъниче се нуждае.

Бейбитория не е просто магазин, който се простира в площ от 1300 кв.м. на два етажа. Той е ново изживяване за вас и вашето бебе. Вътре вие ще забравите, че се намирате в мол, и ще се пренесете в магията на стила "Арт Деко”.Минавайки през красивите порти на града, ще се  озовете на централния площад пред "Фонтана на бебешкото щастие",  където ще откриете стая за бременни, дрогерия, библиотека, стая само за детски играчки и цяло помещение за детски колички, столчета и аксесоари. Невероятно, нали? Не спираме до тук.

От централния площад, нагоре по градските стълби, ще се озовете на второто, по-обширно ниво на Бейбитория, което ви предлага още по-богат асортимент от качествени продукти: мебели, завивки, матраци, кошарки, вани, прибори и още най-различни детски дрешки и играчки. Навсякъде ще срещнете мили и усмихнати "стопанки" на града, които ще ви обслужат и ще ви дадат съвети и насоки. Ние от Бейбитория знаем колко е важен и труден изборът, когато пазарувате за вашето бебе. Затова предлагаме само най-добрите и качествени марки повече информация за които можете да намерите на нашия интернет сайт http://babytoria.com/, както и на нашата приятна facebook страница.

Бейбитория наистина е едно магическо място за цялото семейство. Създадохме го именно с тази цел: да се насладите на ценното време, което отделяте в търсене на най-доброто за вашето мъниче. Това е мястото, което ви предоставя богат избор и пълноценно изживяване. Ние го наричаме бейбишопинг терапия :)

Заповядайте в магазина-град на минус втория етаж в "The Mall"  на бул. „Цариградко шосе” 115 срещу касите на Carrefour! Ако имате някоя дребна монета - хвърлете я във фонтана.
Ще ви донесе късмет :)