За всички двойки с репродуктивни проблеми очакващи с трепет да прегърнат своето дете, ние ЗИЦ Медикъл Караджъ, организираме безплатен автобус с безплатен преглед в болница Brüksel IVF and Women’s Health Center, Истанбул, Турция на 29 февруари 2020.

  • Това, което двойките ще получат е безплатен транспорт отиване и връщане, ултразвуков преглед на дамите и консултация с професор Караман.
  • За мъжките половинки, тези, които имат сериозен проблем в спермограмата, ще получат 50% намаление за преглед и консултация със специалист уролог.
  • Възможност за консултация и преглед с 50% намаление, с уролог ще получат и мъжете, които имат поставена диагноза Азооспермия.

В болница Brüksel IVF and Women’s Health Center успешно прилагат един от най-уникалните използвани методи – ROSI – иновативната техника ROSI се използва при лечение на азооспермия, заболяване предизвикващо безплодие при мъжете. Хората с диагноза азооспермия, без зрели сперматозоиди в спермата, могат да се възползват от ROSI техниката. При някои пациенти зрелите сперматозоиди могат да бъдат получени чрез техника TESE. ROSI техниката може да бъде използвана при тези пациенти, при които не могат да се получат зрели сперматозоиди чрез TESE. Тази е причината да се прилага при хора, които имат малък или никакъв шанс да получат резултати от IVF или други асистирани репродуктивни лечения. Известно е, че успехът на бременността при ROSI техниката е около 20%. Може да се каже, че това е единственият вариант, който се предлага за хора, които са диагностицирани с азооспермия, и все така искащи да имат деца със собствени клетки.

Важно

Пациентите трябва да носят цялата налична документация до момента, която имат.
Цветна снимка /ако имат правена/ задължително да я носят.
Ако имат операции и видео от тях – да носят видео и епикриза на английски език.
Както и следните изследвания:

ЗА ДАМИТЕ:

ПРОЛАКТИН (PROLACTİN), ТСХ (TSH), АМХ (AMH), ПЪЛНА КРЪВНА КАРТИНА, ФСХ (FSH) на втори ден от цикъла, ВИТАМИН Б12 (VİTAMİN B12), ВИТАМИН Д (VİTAMİN D), КРЪВНА ЗАХАР (GLUCOSE), Желязо, ЖСК, ЕСТРАДИОЛ на втори ден от цикъла, АНТИ ТПО (ANTİ TPO), АНТИ ТГ (ANTI TG), РУБЕОЛА (RUBELLA IgG), ТЕСТ ЗА ХЕПАТИТ (HbsAg, AntiHBs и Anti HCV), ТЕСТ ЗА ХИВ (Anti HIV), СВОБОДЕН ТИРОКСИН (FREE T4)

ЗА ГОСПОДАТА:

ТЕСТ ЗА ХЕПАТИТ (HbsAg, AntiHBs и Anti HCV), ТЕСТ ЗА ХИВ (Anti HIV), Спермограма

Желаещите да се възползват от възможността за безплатен транспорт и преглед в болница Brüksel IVF с проф. Караман на 29 февруари 2020, трябва да се запишат предварително на телефон: 0877 500 167.