Най-голямото безплатно събитие за настоящи и бъдещи родители отново отваря врати за един незабравим и пълноценен ден, посветен на семейството.

Над 30 вдъхновяващи лектори, 70 водещи организации, 20 работилници за малки и големи, 30 безплатни консултации и много възможности за знания, забавление и дори почивка, ще ви очакват на последния етаж на Парадайз център.

Тази година списание „9 месеца“ ще участва в поредното издание на форума „Академия за родители“. Събитието ще се проведе на 24 февруари (събота) в Paradise Center, ет. 3, Sofia Event Center. Входът е свободен за всички желаещи – бъдещи и настоящи мами, татковци, техните дечица. Изисква се единствено предварителна регистрация (посочена е по-долу).

Списание „9 месеца“ отново ще провокира татковците да „разменят“ роли със своите бременни половинки. Конкурсът под надслов „Тати в кожата на мама“ цели да провокира вашето нестандартно мислене, като си направите най-оригиналните снимки. В него главни роли ще имате вие – бременните съпруги и „бременните” съпрузи. Нашето фотосъстезание приканва всички татковци, поне за няколко минути, да сложат „бременното“ коремче на мама и да усетят какво е да си така цели 9 месеца. 


Авторските коремчета, специално изработени за събитието, ще вдъхновяват мъжете да ги сложат поне за кратко и да се посмеят заедно с половинките си. Забавно, непринудено и щуро снимане ще се случва в нашата работилница, а за най-добре представилите се в конкурса ще има и награди.

За бременните: Темите, които вълнуват бъдещите мами, в специална залa за лекции. Безплатни консултации на място със специалисти по кърмене, спорт, бебеносене, безопасност, здраве и още много. Среща с компаниите и продуктите, които ще помагат в ежедневието с бебето.

За родителите: Всичко за здравето, възпитанието и образованието на децата  от 0 до 7 години. Кътове за споделяне и практически консултации от психолози, детски педагози, финансови специалисти.

За децата: Семейни работилнички с много вълшебства, забавление и цветно творчество: детско караоке, вълнуващи логически игри, строителни предизвикателства, приказки-игри и още, и още…

Големите награди: Уникални подаръци и много изненади очакват всички посетители през целия ден на Академията.

Малките удобства: И понеже именно малките неща могат да направят един ден наистина перфектен, затова предоставяме безплатен охраняем паркинг за детски колички, детегледачи на разположение, кътове за кърмене и повиване...

И още: Как се справя работещата майка? Къде е балансът между грижите за децата, перфекционизма в работата, времето за себе си? И възможен ли е изобщо? Вижте Виктория Величкова (група „Мастило“ и проект „Маргаритка“) и Мама Нинджа в откровен разговор за предизвикателството да си перфектна на всички фронтове.

***

Академия за родители е най-големият безплатен семеен форум, който се провежда от 2015 година. Каузата ни е да предоставяме на всички бъдещи и настоящи родители обективна информация и реални знания за здравето, образованието и възпитанието на децата.

Събираме на едно място хиляди семейства, десетки вдъхновяващи лектори, стотици водещи организации, много семейни работилници, и предоставяме възможността всеки родител да вземе, каквото му е нужно безплатно.

За повече информация: Людмила Добрева, ludmila@parentacademy.bg

 

  • Безплатна регистрация за събитието: https://goo.gl/5Cn5K2
  • Всичко за събитието на: parentacademy.bg