Мечтаната бременност се бави? Единственият начин да станете родители е чрез инвитро? Включете се в кампанията „Ние даряваме живот“!


Списание „9 месеца“ и Adella Fertility Clinic стартират обща инициатива по случай 22-ия рожден ден на изданието за бременност и майчинство.

Днес, на Благовещение, списание „9 месеца“ навършва 22 години. Вярваме, че щом сме създадени на тази дата, то имаме специална мисия. В настоящия необикновен ден отбелязваме благата вест за раждането на Спасителя, която Архангел Гавраил съобщава на Дева Мария.

Тази година ще ознаменуваме порастването ни по-различно, стартирайки каузата съвместно със специалистите от Adella Fertility Clinic – д-р Петра Семерджиева и д-р Александър Калчев. Клиниката ще дари инвитро процедура с включена стимулация на семейство с репродуктивни проблеми. Целта на партньорството е да се подкрепи появата на нов и дългоочакван живот, там където е желан, но закъснял.

Кой и как може да участва? 

За да заявят желанието си за участие в кампанията „Ние даряваме живот“, даряваща инвитро процедура, двойките ще трябва да изпратят на имейл editors@9m-bg.com следната информация:

  • Своята лична история по пътя към желаното бебе.
  • Възраст, име, фамилия на двамата партньори, местожителство, телефон за контакт.
  • Предприетите в миналото интервенции с цел бременност, с приложена към тях документация.
  • Декларация за съгласие за предоставяне на лични данни, която можете да изтеглите от ТУК.

Начало на кампанията: 25 март 2018 г.
Краен срок за записване: 25 юни 2018 г.

ВАЖНО!

*Двойката, която ще получи безплатна инвитро процедура, ще бъде избрана чрез жребии, на случаен принцип, от екипа на Adella Fertility Clinic, в присъствието на нотариус. Тегленето ще се осъществи на живо, във фейсбук страницата.

Ние даряваме живот

Приятели, мечтаем да празнуваме новия живот. Съществуваме, за да ви помагаме в грижите за най-ценния дар – детето. До вас сме преди бременността, по време на 9-те месеца и след появата на бебето. За съжаление, почти 250 000 са българите с репродуктивни проблеми. И това не е само техен проблем, защото всички ние знаем, че децата са нашето бъдеще. Затова – нека борбата да бъде обща в името на една светла кауза – да се роди нов живот. Ние – екипът на „9 месеца“ и професионалистите от Adella Fertility Clinic, сме убедени, че добротата е неизчерпаема и тя се изразява в даване с любов.

 

Забележка:

Предоставените от Вас лични данни се обработват и съхраняват от "9 месеца" ООД единствено и само с цел участие в настоящата инвитро кампания „Ние даряваме живот”, на списание „9 месеца” и Adella Fertility Clinic. Можете да заявите заличаване, корекция или да получите достъп до личните си данни по всяко време на e-mail: info@9meseca.bg. С участието си в инвитро кампания „Ние даряваме живот”, Вие се съгласявате "9 месеца" ООД да предостави Вашите лични данни на Adella Fertility Clinic, за да участвате в подбора на двойката, която ще бъде изтеглена на случаен принцип и в присъствието на нотариус, и ще имате възможността да спечелите безплатна инвитро процедура с включена стимулация, която ще бъде осъществена в Adella Fertility Clinic!