30 юни 2014 г.

Безплатни ултразвукови прегледи с консултация, провеждани със специалист по асистирана репродукция стартират от 7 юли във Виена Ин Витро Център в Токуда Болница София. Те ще продължат до 25 юли. Необходимо е предварително записване на тел.: 02/ 420 0279 или 02/ 403 4227. Двойките с репродуктивни затруднения е желателно да носят медицинската си документация.

Безплатните прегледи ще се извършват от д-р Ралица Сенкова, акушер-гинеколог и доктор по репродуктивна медицина. В рамките на прегледите пациентките ще имат възможността да се информират за съвременните методи в областта на асистираната репродукция и да получат индивидуален план за лечение.


„Ако двойка има неуспешни опити за забременяване между 6 и 12 месеца, е необходимо да бъде проведена консултация със специалист по асистирана репродукция”, алармира д-р Сенкова. „Първоначалната диагностика представлява основна част от индивидуалния план за лечение на безплодието в клиниките от международната верига, сред които е и Виена Ин Витро Център”, допълва д-р Сенкова.


Виена Ин Витро Център е партньор на „Център за асистирана репродукция” (ЦАР). За да получат финансиране от ЦАР пациентките трябва да подадат документи за одобрение или удостоверение за смяна на клиника.