Списание „9 месеца“ и BGFamily ви дават възможност да си направите семеен портрет само в рамките на Форум бременност и детско здраве

Участвайте в нашия конкурс „Семейство-мечта“, който ще се проведе само в рамките на Форум бременност и детско здраве на 2 и 3 април в НДК. Списание „9 месеца“ отправя предизвикателство към всички бъдещи и настоящи родители да се включат в нашата фото надпревара и да се борят за страхотните ни награди. „9 месеца“ в партньорство с фотографите от BGFamily ви приканват да си направите по един професионален кадър, отражение на вашето „Семейство-мечта“. Всички снимки ще бъдат публикувани във фейсбук страницата на списанието. Открийте вашата снимка и напишете като коментар вашето име и имейл.

Очакват ви 6 невероятни награди:

- Професионална семейна фотосесия от BGFamily

- Ваучер за 50 лв. за детска фотосесия от BGFamily

- Фотокнига „Моята първа годинка“ от BGFamily

- Бебешка хавлиена пелена за баня от Aptamil

- Кенгуру от Чиполино

- Детско камионче за возене и бутане

Puls.bg провежда петия по ред Форум бременност и детско здраве на 2 и 3 април в зала 3 на НДК. По традиция на едно място се събират изтъкнати медицински специалисти, бъдещи и настоящи родители, за да се изнесат лекции за бременността, раждането и отглеждането на бебето и малкото дете. Основни теми са: ултразвуковите изследвания през бременността, проследяването на бременност с риск, алтернатива ли е цезаровото сечение на естественото раждане, възможно ли е раждането без болка, ролята на медицинския екип при раждането, различното в грижите за новороденото след секцио в родилния дом и как да разпознаваме типичните от тревожните признаци в неговото състояние, на какво може да ни научи кърменето, кожните проблеми при бебето и малкото дете и какво заболяване е атопичният дерматит. Ще научим още ценни факти за стволовите клетки, тяхното извличане и съхранение, както и защо съвременните деца страдат от алергия и защо е толкова разпространен детският кариес, как трябва да се храни детето днес, за да е здраво и усмихнато. Наред с отличителните симптоми как родителите да разпознават едно или друго тревожно състояние, те ще получат ценна и актуална информация относно предотвратяването им от водещи български медици, които са познати с това, че се раздават за пациентите си и имат действителен принос за българското майчино и детско здравеопазване.