Бременната Криси Тейгън, амрикански фотомодел и телевизионна водеща, е била хоспитализирана в Лос Анджелис, след като е получила силно кървене. Красавицата, която очаква третото си дете от своя съпруг - певеца Джон Леджънд, беше приета в медицинския център Cedars-Sinai Medical Center в неделя, часове след като се оплака в социалните мрежи, че се чувства „наистина отегчена“, защото се налага да лежи у дома поради рискова бременност.

viber image 2020 09 29 13 02 59

Чаровната Криси е майка на 4-годишно момиченце на име Луна и на 2-годишно момченце - Майлс. В поредица от публикации в Instagram тя споделя подробности за здравословното си състояние, разкривайки, че е имала прокървяване „почти месец“.

viber image 2020 09 29 13 02 53

„Не е тайна, че прекарвам бременността си на легло, при това наистина сериозно – ходя набързо до тоалетната, за да пишкам, и отново си лягам. Къпя се два пъти седмично, без душ, възможно най-малко, колкото е възможно“, разказва звездната майка.

viber image 2020 09 29 13 03 50

34-годишната Криси споделя, че е била приета в болница, след като кървенето много се е засилило. Телевизионната водеща призова последователите си да не я диагностицират чрез социалните мрежи, заявявайки, че има доверите на отлични специалисти, запознати с цялата медицинска история на бременността ѝ. За щастие, здравето на бебето, не е повлияно негативно от проблемите с плацентата и тревожното кървене, малкият боец е силен и рита енергично в коремчето на мама.

Тейгън винаги е била много искрена относно борбата ѝ за успешно забременяване - и двете ѝ предишни бременности са постигнати чрез инвитро оплождане. През последните години, чрез личния си опит, Криси даваше кураж на жените с репродуктивни проблеми, мотивирайки ги да не се отказват и да вярват, че чудото ще се случи. Тя не скри от широката аудитория и факта, че след появата на първото ѝ дете, е страдала от следродилна депресия.

Източник: CNN

Снимки: Instagram chrissyteigen