Любов зад граница
Лос Анджелис е познат като Града на ангелите, спокойно можем да го наречем и „сбъдната американска мечта”. Изграден е върху крайбрежната низина на брега на Тихия океан. Светлините, блясъкът и динамиката вървят ръка за ръка с този мегаполис. Само поглед е достатъчен, за да се влюбиш в него. Именно там намира своята голяма любов и едно младо момиче с чаровна усмивка и топли кафяви очи.
Деница Тонева се запознава с Кенет Гонзалес, който е роден в Ел Ей, благодарение на гаджето на най-добрата си приятелка. Днес, 5 години по-късно, двамата имат семейство, а чудесата съпътстват житейския им път.
 
Чудесата се случват
Когато разбира, че очаква своето второ дете, Деница е щастлива и не може да скрие емоциите си. Вторият преглед с ултразвук обаче се оказва огромна изненада за двамата родители. Докато се наслаждавали на прекрасната гледка на плода, Кенет забелязал, че нещо мърда в ъгъла и това определено не било бебето, което докторът им показвал. Затова попитал, без да подозира какъв отговор ще получи, а именно, че това е вторият близнак, че бебетата са две и явно при първия преглед специалистът не е забелязал този факт. Бъдещата майка определя този миг като безкрайно емоционален, придружен от радост, сълзи, изненада…
Първото чудо ги навестява преди 3 години и 4 месеца и е от мъжки пол. Другите две се появяват на 15 май, празникът на град Плевен, когато инициативата на списание „9 месеца” „Бебе на града” с нетърпение очакваше първото родено на тази дата, за да го удостои с титла и статуетка.
 
Завръщане в България
Деница и Кенет избират да продължат семейния си път в Габрово. Защо? Отговорът е лесен – искат свеж въздух и чиста храна за децата си. Предпочитат спокойствието на малкия град пред напрежението, стреса и динамиката на Ел Ей. В България са от началото на април, а специално за раждането отиват в Плевен.
 
Доверие и вяра
Деница разчита без колебание на способностите на лекарите в България, нейната майка също е лекар. Красивата габровка споделя, че от самото начало е вярвала в успешното раждане на децата си. Тя е била сигурна, че не само в Америка, но и тук, в родината ни, специалистите са добре подготвени и способни.
 
„Бебе на града” Плевен 2015
Не едно, а цели две бебчета приветстваха новия ден, новия живот и новата надежда. Новородените са момче и момиче – Катрин-Алиса (кръстена на родителите на Кенет) и Дъглас- Сидхарта (кръстен на родителите на Деница – Делчо и Снежана). Малкият юнак се роди в 08:48, с тегло 2470 г, 48 см, а сестра му проплака в 08:50 и е фина дама – 2160 г, 47 см. Поради медицински причини лекарите избраха раждането да бъде с цезарово сечение, но тъй като Деница е само на 26 години се чувства отлично и се възстановява бързо. Бебчетата се родиха в “Университетска многопрофилна болница за активно лечение – Д-р Георги Странски”с помощта  на медицински екип в състав: д-р Калин Поповски, д-р Владимир Неделковски и д-р Любенова.
Орисник на бебето беше кметът на Плевен - проф. д-р Димитър Стойков. Екипът на списанието връчи специално изработена статуетка на щастливата майка, направена специално за инициативата „Бебе на града”, както грамоти и за кмета, и за болницата.
Жителите на Плевен празнуваха заедно с щастливото семейство и с екипа на „9 месеца” на центъра на града, където отправиха пожелания към новородените.
 
Думите на майката
„Изненадата на списание „9 месеца” беше страхотна, съвсем неочаквана и ни направи много щастливи! Сега и аз ще разчитам на помощта на списание „9 месеца” в грижите за двете бебета! Радвам се за всичко, което се случи! Благодаря!”, споделя Деница с усмивка.
 
Екипът на списание "9 месеца" пожелава на страната, в която живеем, да се радва на още свои деца, на повече бебета, родени в нашите болници, на градове, в които детският смях ехти по улиците, на хора, които да вярват в бъдещето ни тук и да обичат България!
 
Подаръци за бебето на града, както и за активните жители на Плевен предоставиха нашите партньори:

От A-Derma  осигуриха страхотни козметични продукти: Primalba почистващ гел 500 мл, Primalba почистваща вода 500 мл, Primalba крем кокон 100 мл, Primalba крем при смяна на пелени 100 мл и рамка за снимка. Фирмата не пропусна и посетителите, а именно Ина Рачева, която остави своето пожелание за бебетата на град Плевен и получи Hydralba UV лек крем, Мляко за тяло 400 мл, Sensifluid мицеларно мляко 200 мл и рамка за снимка.

Партньорите ни от Milupa осигуриха голяма бяла плюшена Aptababy мечка и чаша Аптамил за бебетата на града.

Chipolino зарадваха семейството със столче за хранене "Парти" лайм. С лека и стабилна конструкция. С голяма табличка за хранене и комфортна седалка, лесна за почистване. Сгъва се лесно и компактно.

Nivea Baby осигуриха удобство и комфорт за новородените с бебешка раница, в която се съдържат нежен измиващ лосион за тяло 250 мл, нежен подхранващ крем сапун 100 г, мек бебешки крем 200 мл и почистващи кърпички Fresh&Pure 20 бр. Към комплекта е включена и постелка за повиване. Вкъщи, на път или на почивка извън дома, удобната раницата NIVEA Baby, е задължителен спътник на Вашето бебе!

Страхотна детска кошара за игра подариха от Cryo Save.

Медийни партньори на кампанията: в. Монитор и Радио Витоша.