„Подай ръка, дари подарък” – това е мотото, с което списание „9 месеца“ стартира дарителската кампания през 2013 г. Чрез тази инициатива се събират всякакви непарични средства за деца в нужда – дрехи, играчки, принадлежности от първа необходимост. Това събитие се радва на широка подкрепа от страна на читателите на изданието, които редовно даряват вече ненужните за техните деца принадлежности.


Участвайте и вие в целогодишната дарителска инициатива на списание „9 месеца“. Важно е да знаете, че децата от домовете в неравностойно положение се нуждаят от подкрепата ви. За тях вашата ненужна вещ означава съпричастност и грижа.

Деца от домове в София, Дупница, Плевен, SOS Детски селища, Фондация „За Нашите Деца“ ще получат даренията, събрани от инициативата.
На 3 октомври в София, в часовете между 10:00 и 17:00 ч., в детски център „Лиани“ – ул. „Панагюрище“ 32–34, можете да оставите вашето дарение. Нашият екип ще бъде там и ще се погрижи вещите да стигнат до дете в нужда и то да усети топлината, с която сте направили този жест.


Всеки един от вас, подкрепил кампанията, ще получи благодарствено писмо, надписано специално за него! Очакваме ви!