Скъпи приятели, споделяме с вас репортажа, заснет в Клиниката по Неонатология в „Майчин дом” (най-голямата за новородени в страната): https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/tvorcheski-konkurs-nabira-sredstva-za-nova-aparatura-za-nedonoseni-bebeta.html?fbclid=IwAR2DBOG4nftNIVM7YvhpLKiOBOIgZrgI7qhcm2djhKhgpMo7NYIbisbff-I   ❤️

Поводът за посещението ни там е благотворителната кампания „Деца даряват живот на деца“, която е част от Националния конкурс за детско творчество „Моето семейство“, изцяло организиран от списание „9 месеца“ и подкрепен от наши партньори.

Благодарим на проф. д-р Боряна Слънчева, Началник Клиника по неонатология СБАЛАГ „Майчин дом", за топлото посрещане и възможността да се докоснем до света на недоносените бебета.

Настъпи моментът официално да обявим, че ще бъде дарена животоспасяваща апаратура на отделението в помощ на недоносените, защото вярваме, че всички деца заслужават равен старт за живот.

Знаем, че най-малките новородени притежават силен дух. Включете се в конкурса „Моето семейство“ - насърчете децата си да творят, и бъдете част от каузата, подкрепяща крехките бебета в предизвикателството им да поемат пълноценно първата глътка въздух.

✍️Повече информация за конкурса "Моето семейство" и условията за участие ще намерите тук: http://9m-bg.com/…/nacionalen-konkurs-za-detsko-tvorchestv…/
#Моетосемейство #списание9месеца