Фондация „Майки за донорството” организира детски празник под надслов „Деца даряват нов живот”, под патронажа на Столична община. 

Народни танци, балет, модерен балет, детска театрална група и други творчески състави са част от програмата. Децата на нашия град ще покажат своите умения в името на каузата ни – да се раждат деца в България.

На 28.05.2016г. от 11 часа в Синдикалният дом на транспортния работник в България с адрес: гр. София, бул. ”Княгиня Мария Луиза” 106.


Няколко дни след втория рожден ден на фондацията и дни преди международния ден на детето се събираме заедно с децата си, за да покажем, че те са бъдещето и смисълът на живота. Донори жени и мъже, дарили частица от себе си, хора, мачтаещи за бебе и вече сбъднали мечтата си ще бъдат сред публиката.


През изминалата втора година от създаването на фондацията ние финансирахме 11 двойки, нуждаещи се от донорска яйцеклетка, с по 5000 лева всяка, само и единствено чрез дарения в благотворителния ни онлайн базар. Една от двойките очаква своята първа рожба, а останалите са на различни етапи от процедурата инвитро и в очакване на своя донор.
Основно изискване на фондацията за финансова подкрепа е двойките да излизат с лицата си и всеки дарител да знае на кой помага. Гордеем се с прозрачността, целевото набиране на средства и смелостта на хората, които ни търсят за помощ.
Донорите на репродуктивен материал вече са над 2050.


Заповядайте на празника, който ще сбъдне още една мечта – 12-ата двойка е в очакване на нашата подкрепа.
Билети можете да закупите чрез фейсбук страниците: Донорството е живот и Майки за донорството.