Мили приятели, преди време се обърнахме към вас, за да ви благодарим за интереса към новия ни проект – онлайн училището за родители на списание „9 месеца“. Скоро след началото на това предизвикателство, добрите резултати бяха факт, а ние се уверихме, че доверието, което градим вече 24 години сред бъдещите и настоящите родители е по-силно от всякога!

Стотиците писма от всички вас, обратната връзка, изпълнена с любов и топли отзиви ни мотивират да продължаваме да се развиваме и да се конкурираме (преди всичко) със самите себе си в името на това да сме полезни на българските семейства.

Месеци след реализирането на първата онлайн лекция си имаме нов голям успех – днешното видео, което, както винаги, се излъчи на живо, беше гледано от над 60 000 дами само за няколко часа. Щастливи сме, че онлайн live лекциите се превръщат във верен спътник на майките и татковците преди и след появата на бебето.

За нас е удоволствие, че всяка седмица ни гледате, задавате въпроси, активно коментирате темите и давате висока оценка на специалистите. За да не пропускате интересните срещи с лекари и специалисти, можете да се абонирате за канала ни в You Tube. Разбира се, по-долу споделяме линк от лекцията днес - ,,Нормално раждане и секцио" за всички, които не са успели да я гледат тази сутрин:

dikovv