Наскоро сте разбрала, че сте бременна, и с партньора ви имате нужда от малко усамотение, тишина и спокойствие сред природата, за да подредите мислите си и да се настроите за най-вълнуващото (и дългосрочно!) приключение в живота ви? Искате да прекарате заедно един романтичен уикенд като двойка преди да се е появило малкото човече... или да се спасите от суматохата вкъщи и да релаксирате сред природата? Ако търсите различни преживявания и обичате природата, ако се стремите към пълно отпускане и искате да попаднете в приказка, лесно е. Само на 19 км южно от Гоце Делчев откривате фантастичното екоселище „Омая”, където можете да бъдете омаяни от уникалното съчетание на природа и удобства, сътворени с фантазия и любов, които не може да не оцените.


Селището се намира на няколко километра от границата с Гърция, сред приказна природа между селата Нова Ловча и Гайтаниново, в югоизточните склонове на Южен Пирин, историко-географската област Мървашко.

Макар площта на екоселището да е 500 дка, в „Омая” има едва шест къщи, построени само от глина, дърво и камък, а всеки, който го е посетил, разказва своята приказка за времето, прекарано там. Детайлите са създадени по уникален начин с много любов към природата. На пръв поглед прости неща като пейки, столчета и осветителни тела правят впечатление с умелото съчетание на удобство, простота и същевременно лукс. Екокъщите разполагат с телевизор, камина, мини бар, баня и мобилен телефон.
Приказната картина и възможностите за разнообразно прекарване се допълват от няколко езера, в които всеки (дори и неспециалист) може да усети тръпката от улавянето на щука, сом или пъстърва. Разходките край тях са истинско удоволствие, а природният пейзаж е толкова красив, че изглежда неестествен - като излязъл от картина.

Камъните, с форми на приказни герои и чудовища, са съчетани със съвременен басейн, заобиколен от удобни шезлонги и модерен бар, които едва ли очаквате да видите в район, който доскоро е бил обрасъл и непроходим.
Комплексът предлага много интересни планински маршрути, разходки с лодка и каране на колело в планински условия, както и тенис маси и игрище за волейбол и федербал.

Ако искате да овладеете изкуството на уникалните преживявания  и пълното отпускане сред природата, можете да научите повече на: www.omaya.bg,  www.facebook.com/pages/%D0%9E%D0%BC%D0%B0%D1%8F/152733238082317 или на телефон: 0879 889 357.