Благодарим на всички, които следят онлайн училището за родители на списание „9 месеца“. Обратната връзка от нашите читатели е изключително важна за нас – стремим се да поставяме нови малки победи, вярвайки, че ще успеем да бъдем полезни на родителите в цялата страна.

След незабравимия миг с положителния тест за бременност, сълзите на щастие и хилядите поздравления… сякаш неусетно настъпва онзи момент – денят на раждането. Няма жена, която да не мисли за този ден от календара. Въпросите са безброй, страховете, за съжаление, също не липсват, а в главата на бъдещата майка успешно се редуват няколко версии. Точно, защото знаем колко е важна появата на бебето, поканихме за лектор акушерката Анелия Стойчева. Тя няма да пропусне и подробно ще сподели за всички етапи на естественото раждане и със сигурност ще ви помогне да се сбогувате с тревогите по темата.

Запомнете – когато вие и вашият партньор сте добре информирани, ще намерите начин да посрещнете своята рожба с хармония, любов и сигурност. Стабилното емоционално състояние на майката по време на раждането е силно необходимо – така тя ще помогне на екипа да се погрижи по най-добрия начин за нея и бебето. Научете се не само да слушате акушерката, която ще държи ръката ви, но и да я чувате пълноценно, подгответе се за тази крачка предварително с предстоящата лекция.

Да, възможно е да родите лесно и уверено, само с няколко напъна. Да, важно е да дишате правилно и да мислите позитивно. Все пак ви предстои най-красивата първа среща в живота – с бебето. Среща, изпълнена със смисъл, светлина и удовлетворение.

Няма да пропуснем и друга важна тема, а именно – „Съхранение на стволови клетки - защо да изберем Future Health“.

Бъдете активни, задавайте своите въпроси като коментар под видеото, споделете препоръките си за нови теми и не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси към екипа на списание „9 месеца“.

Гледайте ни: