С аромат на етерични масла и много усмивки премина представянето на книгата „Естествено зачеване и здравословна бременност след 30“. Издателство „Вдъхновения“, с медийното партньорство на списание „9 месеца“, представи начините, по които жената би могла да повиши шанса си за естествено зачеване с помощта на съчетание от хранителен режим, 12-седмичен детокс, хомеопатия, упражнения, козметика, психологическа подкрепа и не на последно място – вяра.

Д-р Зорка Угринова, медицински редактор на изданието, препоръча на всяка дама, планираща забременяване или копнееща за безпроблемни 9 месеца, да се погрижи за себе си и да не отлага твърде дълго момента да стане майка. Тя сподели, че книгата сякаш е нежно обръщение, изпълнено с грижа и любов, от жена към жена. Какво по-хубаво от това?

Ивелина Рускова от фондация „Мечта за дете“ също бе гост на събитието и представи емоционално националната кампания „Роди дете в България“. За получаване на пакет за първата една година от отглеждането на дете може да се включи всяка жена, регистрирала бременността си в рамките на кампанията, сподели Ивелина.

В края на събитието всеки гост се наслади на ръчно приготвените здравословни бонбони от Борислава Люцканова, създател на издателство „Вдъхновения“.