Тази година списание „9 месеца” ви кани да станете част от Фотоваканция 2009 и да запечатате през обективите на професионални фотографи незабравими моменти с вашето бебе

За Фотоваканция 2009
Фотоваканция 2009 ще се проведе в Приморско от 5 до 13 септември 2009 г.. Списание „9 месеца” също ще участва в събитието с организиране на фотосесия за майки с бебета. Тя ще се състои на 12 септември от 10.30 до 12.00 часа.

Участие
Екипът на „9 месеца” очаква снимките на желаещите да участват родители и бебета на и-мейл pr@9m-bg.com най-късно до 5 септември 2009 г. Снимките трябва да са придружени с име на един от родителите и телефон за обратна връзка. В планираната фотосесия могат да вземат участие всички акредитирани фотографи от Фотоваканция 2009.

Наградите:
Фотографът, чиято снимка бъде отличена с наградата на журито, ще получи 6-месечен абонамент за списание „9 месеца” и ваучер от Издателска къща „Кибеа” на стойност 200 лв. 


Майката и бебето, заснети на отличената снимка, ще получат едногодишен абонамент за списание „9 месеца”, лигавник и бебешка хавлия „9 месеца”, а също и козметичен комплект и играчка с марката Weleda.
Всички останали участници във фотосесията ще получат 3-месечен абонамент за списание „9 месеца”, лигавник и бебешка хавлия „9 месеца”, а също и козметичен комплект и играчка с марката Weleda.
Част от направените от професионалните фотографи снимки ще бъдат предоставени на участвалите семейства.

Повече информация за Фотоваканция можете да намерите на http://www.photovacation.org/.