Днес, 21 януари 2011 г., Последното бебе на 2010 г. – Георги, който се роди 37 минути преди полунощ на 31 декември 2010 г., беше орисан от изпълнителния директор на Многопрофилната болница за активно лечение Русе – д-р Минчо Вичев. Той поднесе своите благопожелания към 21-дневния Георги и към бебетата на България на специално тържество по случай Бабинден в МБАЛ Русе. Д-р Вичев ориса Георги като му пожела много здраве и спокойствие. «Като гледам родителите му ще стане голям българин и голям мъж. Да е честен, справедлив, здрав и да радва родителите си.» От името на гинеколозите д-р Вичев подари икона на Св. Георги, като пожела на малкия русенец светецът да го пази през целия му живот.

Семейството получи подаръци от списание «9 месеца» - организатор на кампанията БЕБЕ НА ГОДИНАТА. Последното бебе на 2010 г. стана и 22-рият притежател на символа на кампанията – медальон БЕБЕ НА ГОДИНАТА.Отново днес – в УБАЛАГ Майчин дом – София, беше организирано тържествено честване на Бабинден и орисване на Първото бебе на 2011 г. – Габриел. В ролята на благопожелател на Габриел беше доц. Виктор Златков – изпълнителен директор на «Майчин дом». Той отправи към Габриел думите: «Името Габриел е разновидност на Гавраил. В Новия завет той е ангелът, който донася благата вест за предстоящото раждане на Исус. Нека в живота, който му предстои, Габриел да носи благи и добри вести. Нека стане благ и добър човек за гордост на родителите си.»

Директорите на болниците в Русе и в София получиха от екипа на списание «9 месеца» Паметни табели. Те се поставят на входа на всяка болница, в която е родено БЕБЕ НА ГОДИНАТА.

За Софийския «Майчин дом» това е 5-ата почетна табела по повод раждането на БЕБЕ НА ГОДИНАТА – за Последнато бебе на ХХ в., за Първото бебе на ХХI в., за БЕБЕ 2004 и БЕБЕ 2005 г.