Бебешката кожа е изключително нежна и тънка. Освен от милувките на мама, тя се нуждае и от правилна грижа. Ситни пъпчици, обрив, зачервяване, атопичен дерматит или хранителна алергия – поводите родителите да се тревожат са най-разнообразни. За щастие, на помощ идват специалистите, които знаят как да се справят с всеки проблем. За нас е истинско удоволствие, че гост-лектор в нашата нова онлайн лекция от училището за родители ще бъде д-р Людмил Пеев, опитен дерматолог.

Той ще сподели с вас ценни съвети относно важните за кожата на мама и бебе хигиенни навици. Разбира се, ще отговори на въпросите на зрителите, затова – бъдете активни, пишете под видеото, споделяйте своя опит и несъмнено след беседата ще се почувствате значително по-уверени.

Не съществува формула как да бъдете съвършени родители, но не забравяйте – родителите, които са добре информирани, често взимат най-правилните решения относно здравето на детето, без да изпитват страх и тревожност пред предизвикателствата.

Не на последно място – подготвили сме и нещо любимо за вас, а именно среща с продуктите на Pregnacare или иначе казано – витаминна подкрепа при кърмене.

На финала ще спазим традицията с подаръци и усмивки! Гледайте ни онлайн, докато удобно сте се настанили на дивана у дома. Ще бъде интересно.

Ето и подробностите за тази специална среща: