24 март 2014 г.

На 27 март, четвъртък, от 10:00 до 22:00 ч. в зала за катерене Funtopia, Paradise Mall, посетителите ще имат възможност да подкрепят каузата на фондация „За Нашите Деца” - всяко дете да живее в семейство. Посетителите ще станат част от благотворителната инициатива „Забавлявай се, за да помогнеш” на Funtopia и фондация „За Нашите Деца“ , която цели да набере средства за спасяване на деца от изоставяне. 3 лв. от входните такси ще бъдат дарени за благородната кауза.


В България годишно се изоставят близо 2000 деца, които попадат в самотата и изолацията на социалните институции. Само за 2013 година, фондация „За Нашите Деца” е спасила 232 деца от изоставяне и ги е дарила с най-ценното – обичта, подкрепата и сигурността, които едно дете може да получи само живеейки в семейство.


Атракциите са подходящи за всякакви възрасти, като единственото условие е теглото на всеки участник да е от 15 до 150 кг. Деца до 4 годишна възраст трябва да бъдат придружени от своите родители, а по-големите могат да бъдат оставени в ръцете на квалифицирани инструктори и аниматори. Funtopia притежава сертифицирани хидравлични съоръжения за самоосигуряване, които гарантират пълната безопасност на всеки човек, без значение от неговата възраст, физически качества и подготовка.