BEABA е световноизвестна бебешка марка, символ на иновация, практичност и качество на продуктите за бебета. Благодарение на майките BEABA се утвърждава навсякъде по света, а сега вече прави първите си официални стъпки и в България. Магазините са горди, че представят на българските мами и татковци цялата продуктова гама на марката. Бебешкото щастие тепърва ще расте!

Продуктите на BEABA имат за цел да улеснят живота на цялото семейство във всеки момент от ежедневието - яденето, кърменето, къпането, сушенето, заспиването, събуждането, тоалетните разходки, първите крачки и всичко около тях.Продуктите на BEABA сe отличават:

С иновативен дизайн - BEABA обръща внимание на това, как дизайнът помага на родителите да се справят по-добре с грижите за бебето. Например "Ергономичното гърненце": удобно е заради сменяемото си корито и трите си дръжки, както и още една за носене; стабилно е и пасва на всяка повърхност благодарение на специалната си основа, която не се хлъзга; уникалната му форма и размери са пригодени за анатомията както на момиченцата, така и на момченцата.
            
С максимална практичност – всеки продукт на BEABA кара бебето Ви
 и Вас самите да се почувствате възможно най-добре. Запознайте се и с Bib’expresso. Чрез тази иновативна машина можете да приготвите биберона само за 30 секунди, само с една ръка и да сте сигруни, че температурата е точна чрез специалния контрол на водата. Bib’expresso е по-бърз, по-сигурен и по-лесен начин да поднесете храната и да видите щастливата усмивка от Вашето бебе.


С високо качество  - безопасността и сигурността на децата е приоритет за BEABA. Материалите не са вредни за бебето и му помагат да расте в безопасна и здравословна среда. Разноцветните протектори за контакти, остри ъгли и панти осигуряват максимална сигурност за бебето у дома. Специалните терморегулиращи приспособления за хранене предпазват храната от вредни бактерии и я съхраняват по-дълго.

BEABA е доказала своите качества като предпочитана марка на семейства от цял свят. Много български семейства също се доверяват на BEABA, защото са я открили в чужбина.  От началото на март можете да ги намерите и в България.

Потърсете истинското щастие с продуктите на BEABA само в магазините на Бейбитория и Бейбимол!
 
www.babytoria.com                                   www.babymall.bg
бул. Цариградско шосе 115                       Люлин 7 (след тунела)
Тhe Mall, -2 етаж                                      бул. "Джавахарлал Неру" No.4
Телефон: +359 887 251 590                     Телефон: +359 87/ 886 86 06