Какво по-сладко от вида на новородено в коледен чорап, носещо празнична шапчица? Болница в Сан Антонио, Тексас го доказва през последните 50 години, като облича родените бебета по празничен начин всяка Коледа.

Здравното заведение "Methodist Children's Hospital" спазва тази традиция от вече 5 десетилетия. В залата, в която спят всички новородени, можете да се насладите на една изключително сладка и мила гледка - куп малки коледни чувалчета, пълни с радост.

koleda

Първоначално идеята е бебетата да се изписват само в коледни чорапи, но след това екипът на болницата решава да завърши цялостния облик и с малка шапчица. Фондация към болницата сама произвежда костюмчетата. В работата се включва и част от персонала на "Methodist Children's Hospital".

Всички реагират въодушевено и с радост се включват в начинанието вече няколко десетки години. Родителите пък са най-развълнувани от идеята и се умиляват при празничния вид на бебетата си. Мъниците са облечени като истински подаръци, готови да бъдат отведени у дома от мама и татко.

Източник: cross.bg