През изминалият месец посетихме дом „Св. Иван Рилски”, за да предоставим даренията направени от нашите партньори и частни лица. Сърдечно благодарим на служителите от Grant Thornton за дрешките и обувките, на Gimel за пресните зеленчуци и за дрешките от Angel Baby. Признателни сме и на десетките семейства, които се присъединиха към нашата кауза през последния месец, както и по време на събитието „Подарък от теб = Подарък за теб“ с дрешки, проходилки, столчета, пелени и др. 


Снимки от дарението може да видите тук: www.facebook.com/media/set/

Въпреки, че Коледа е все още далеч, екипът на списание „9 месеца” смята, че сега е моментът да отворим сърцата си и да помогнем на мъничетата от ДМСГД „Св. Иван Рилски”, които ежедневно се нуждаят от лигавници, памперси, кремове за подсичане, мокри кърпички, клечки за уши, образователни играчки (дрънкалки, книжки с твърди корици, играчки за дърпане, БЕЗ плюшени играчки, които задържат много прах, а децата ги слагат в уста) и обувки, които могат да влязат в употреба. Ако имате столчета за хранене, шезлонгчета, кошарки за игра и проходилки, които вече не използвате и дори ви пречат, добре е да знаете, че чрез нас можете да ги дарите в името на повече детски усмивки! Това са само малка част от потребностите на дома…

Отворени сме към всички ваши предложения за начин на съдействие. Можете да се свържете с екипа на списание „9 месеца”, който ще предостави на дома всичко, което сте приготвили.

Срок на кампанията 31.12.2013 г.

За контакти: 02/ 946 13 69