Седмица след старта на благотворителната ни кампания, равносметката е позитивна. За този кратък период от време с нас се свързаха много хора, с желание да помогнат на дечицата лишени от родителска грижа, настанени в  ДМСГД „Св. Иван Рилски. Свършихме не малко, но напълно недостатъчно, за това продължаваме с пълна сила да работим за тази кауза до края на годината, защото има още какво да се направи. Няма да спрем и да ви информираме, всеки понеделник, за постигнатите резултати, за да ви държим в течение.

През изминалата седмица в благотворителната кампанията с дарение се включиха и Himalaya Herbals Baby, на които сърдечно благодарим! Признателни сме и на сем. Микови, сем. Панайотови и фондация „Нашите недоносени деца”. Оценяваме и подкрепата на БНР Варна и семейният портал „Мама, татко и аз”!

Коледа е далеч, но екипът на списание „9 месеца” смята, че сега е моментът да отворим сърцата си и да помогнем на мъничетата от ДМСГД „Св. Иван Рилски” , които ежедневно се нуждаят от лигавници, памперси, кремове за подсичане, мокри кърпички, клечки за уши, образователни играчки (дрънкалки, книжки с твърди корици, играчки за дърпане, БЕЗ плюшени играчки, които задържат много прах, а децата ги слагат в уста) и обувки, които могат да влязат в употреба. Ако имате столчета за хранене, шезлонгчета, кошарки за игра и проходилки, които вече не използвате и дори ви пречат, добре е да знаете, че чрез нас можете да ги дарите в името на повече детски усмивки! Това са само малка част от потребностите на дома…

Отворени сме към всички ваши предложения за начин на съдействие. Можете да се свържете с екипа на списание „9 месеца”, който ще предостави на дома всичко, което сте приготвили. Срок на кампанията 31.12.2013 г.

За контакти: 02/ 946 13 69