На 1 юни, вдъхновени от цветовете на щастието, които Международният ден на детето носи в себе си, списание „9 месеца” и Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда стартират инвитро кампания „Очакваната бременност“.

Защо? За да има повече деца, с които да празнуваме. Убедени сме, че детето превръща всеки ден в тържество на любовта. Мечтаем всяко семейство, което жадува за рожба, да се сдобие с безценния дар на родителството.

Благодарим на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда, която ще дари безплатна инвитро процедура (с включена стимулация) в центъра по Репродуктивна медицина на болницата с ръководител д-р Мефтуне Шефкетова.

Хубавите новини не свършват, защото освен една безплатна инвитро процедура, ще бъдат подарени и десет безплатни консултации по документи при д-р Шефкетова.

Кой и как може да участва?

  • Двойки с репродуктивни проблеми без ограничение от възрастта на партньорите и стойностите на яйчников резерв (АМХ) при жената.
  • За да заявят желанието си за участие в кампанията „Очакваната бременност“, даряваща инвитро процедура с включена стимулация, двойките ще трябва да изпратят на имейл editors@9m-bg.com попълнена декларация за съгласие за предоставяне на лични данни, която може да бъде изтеглена от тук(За Ваше улеснение декларацията е разделена на две части и е предназначена и за двамата партньори).
  • Да споделят в имейла, с кратък разказ от няколко изречения, своята история.

*Двойката, която ще получи безплатна инвитро процедура с включена стимулация, ще бъде избрана чрез жребии, на случаен принцип, от д-р Шефкетова. След това ще бъдат изтеглени още десет от участниците, които ще получат безплатна консултация по документи. Тегленето ще се осъществи на живо, във фейсбук страницата на списание „9 месеца“.

За д-р Мефтуне Шефкетова

Д-р Шефкетова е доказан специалист в областта на асистираната репродукция. Началник е на Център по репродуктивна медицина в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. Притежава богат опит, както в процедурите, допринасящи за диагностиката на репродуктивните проблеми –  хистеросалпингография, хистероскопия, лапароскопска диагностика, така и в самите асистирани репродуктивни технологии.

Краен срок за записване: 2 септември 2019 г.

За допълнителна информация: тел. 02/946 13 69