Скъпи настоящи и бъдещи родители,

На 6 и 7 април 2019г. в София, в сградата на БЧК, ще се проведе второто издание на форума MamaLandia с вход свободен. На предстоящото събитие ще бъде отбелязан и Световният ден на здравето - 7-ми април.

Мисията на MamaLandia е да информира родителите, представяйки им най-актуалната информация за превенцията и грижата относно здравето на майката и детето, под надслов „Здрава майка, здраво дете“. Форумът дава възможност по иновативен начин да получите отговори на всички важни въпроси, свързани с предизвикателствата на родителството. Присъстващите на събитието ще получат ценни съвети и насоки в следните направления: „Бременност и раждане“, „За бебето и детето”, „Всичко за мама“. Подготвили сме Ви една наситена програма, на която ще чуете полезни лекции от топ специалисти, ще можете да разгледате над 30 щанда с продукти от водещи фирми, да се включите в забавни игри и да си спечелите много награди.

Главен организатор на изложението е Катерина Ананиева - майка, съпруга, бизнес дама и ментор. Катерина е майка на прекрасна малка госпожица, а от скоро и на малко момченце. Ето какво споделя тя: „ За нас е важна добавената стойност към всеки посетител, изложител и участник в MamaLandia 2019, защото знаем, че майките са стълбът на нашето общество, а децата - нашето бъдеще.“