Борбата за зачеване е един труден и много емоционален процес. За Анди и Сара тежката присъда, че не могат да имат деца се оказва решаваща ги насочва към желанието да осиновят бъдещите си наследници. Процедурата по осиновяване на дете е тромава, изисква време, търпение и безброй подробности, които сякаш саботират самия процес.  

Щастието обаче е на тяхна страна и след много усилия се справят с трудната задача! Но само седмица, след като взимат под покрива си не едно, а цели три бебета, чиято майка току-що е родила, но не може да отгледа, семейството научава с огромна изненада, че Сара е бременна.

Осиновените деца се казват Джоел, Хана и Елизабет, а новите попълнения към тях се появяват на бял свят само 7 месеца по-късно и са близнаци – Андрю и Авигея.

Изведнъж след дълги години на тъга по трудноизпълнима мечта за дете, семейството получава цели 5 невинни душички в своя дом! Сара и Анди са на седмото небе, особено поради факта, че те винаги са мечтали за повече от едно съкровище, но не са си и представяли за чудото, което ще им се случи.


"Това е всичко, което искахме!", споделя майката. Тя разбира, че е бременна случайно, при едно от посещенията си в болницата, в която са тризнаците. Именно тогава лекарите установили, че тя очаква бебе, по-скоро две бебета! Ах, каква съдба!


По време на тези първи седмици семейството се е справило с 84 бутилки мляко и 300 пелени, а време за сън... майката и бащата не са имали, освен в седнало положение.

Най-хубата новина е, че семейството се подготвя да посрещне още едно бебе, през януари 2016 г.!

Източник: Tulsa World