Второто издание на Международната бюти конференцията 2023 отново ще се проведе във формат двудневно събитие - с присъствие на живо. Домакин на събитието и през идната година ще бъде Гранд хотел Милениум София. След успеха на първата конференция, желанието на организаторите е отново да предоставят достъп на всички професионалисти от България и чужбина, които се развиват в бюти индустрията, до актуална информация, полезни контакти и възможности за тестване на най-новите процедури и уреди.

Събитието се организира от Асоциацията на медицинските козметици - АМК и Алтърнатив Адвъртайзинг.

Кога: 21 и 22 февруари 2023 г.
Къде: Гранд Хотел Милениум София

На събитието ще присъстват различни специалисти, терапевти, козметици, медицински козметици, дерматолози, фризьори, маникюристи, собственици и мениджъри на салони за красота и естетични центрове, центрове за професионални обучения, производители, доставчици, дистрибутори и други представители на бюти индустрията.

По време на първия ден на конференцията (21.02.), гост-лектор ще бъде Д-р Шарбел Аби Шахин, който ще говори за еднобиогенна медицина и лечението отвътре навън. Той е Президент на белгийския институт по еднобиогенна медицина. 

По време на втория ден (22.02.), гост-лектор ще бъде Антъни Уитъкър, който е световно известен мотиватор и бест селър автор в бюти индустрията. През целия ден той ще води модул, който е свързан с маркетинг и успешно развитие на салони за красота и естетични центрове Home - Grow My Salon Business: Grow My Salon Business.

Повече информация за събитието ТУК