Всички сме запознати с фината и деликатна бебешка кожа! Тя попива химическите съставки (фталати, парабени), бързо се изсушава и раздразнява. В ежедневието си бебетата имат нужда от грижи, специално насочени към чувствителната им кожа. Бебешката серия продукти на MIXA предлага формули, които съдържат лимитиран брой съставки. Тяхната ефикасност е потвърдена чрез дерматологични и педиатрични тестове. Двете серии – „нежно почистване” и „грижа в дълбочина”, отлично отговарят на специфичните нужди на бебешката кожа.

MIXA се е погрижила и за женскта кожа. Продуктите са без излишни съставки, които са най-честият източник на раздразнения. MIXA предлага висока концентрация на мощни активни съставки.


Продуктите на MIXA са разработени съгласно строги правила, относно съставките, които са специално пригодени за чувствителна кожа. Затова всички продукти на MIXA за лице, тяло и грижа за бебето са:

1. Разработени под лекарско наблюдение
2. Разработени да сведат до минимум алергичните прояви
3. Тествани под дерматологичен контрол
4. Тествани върху чувствителна до свръхчувствителна кожа

Лечебната грижа на MIXA започва своята история в аптечните хаванчета, където се смесват ключови съставки, за да се превърнат в лечение за кожата. Лансирана като аптечна грижа на 19 март 1924 г. френската марка MIXA скоро бива призната като специалист за чувствителната кожа. Оттогава е известна като ЕКСПЕРТ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА!