Скъпи приятели, с радост ви съобщаваме, че сборниците „Лабиринт на любовта“ и „Моето семейство“, издадени от списание „9 месеца“, вече са част от традиционния Софийски международен панаир на книгата. Той се провежда до 15 декември в Националния дворец на културата. Двете лускозни издания ще може да намерите на щандовете на ЕГМОНТ и AMG.

Не пропускайте да попълните семейната си библиотека с двата сборника или да ги купите за най-близките си като коледен подарък. „Лабиринт на любовта” е феерия от емоции, посветени на любовта. Зад кориците се крият различни автори, чиито произведения са емоционални и докосващи. Любовта в тях е изключително лична – преживяна, вдъхновена, осмислена, минала, настояща или в зародиш. Всеки един разказ носи индивидуален поглед и заряд, който разкрива поне частица от душата на своя автор.

"Моето семейство" е луксозното издание, което събира стихотворения, разкази и рисунки от деца, участвали в Националния конкурс „Моето семейство“, организиран от списание „9 месеца“. Младите художници, поети и писатели бяха отличени с помощта на уважаемо жури в състав: Васил Горанов (рисунки), Силвия Недкова (стихотворения) и Йорданка Белева (разкази). Забавни, тъжни, цветни, сантиментални, наивни и съвършено искрени са творбите, които децата създадоха и несъмнено всеки, докоснал се до тях, ще почувства специалния им заряд. Този сборник се роди, за да ни напомня, че няма нищо по-свято от семейството, че най-хубаво е онова усещане за „заедност“ и разбира се, че талантът има много лица.

За любителите на лесните онлайн покупки бързаме да споделим, че ще участваме и в онлайн панаир на книгата, организиран от Ozon.bg.