309 1

Скъпи бъдещи майки, горди със своите бременни коремчета, участвайте в конкурса на списание "9 месеца" "Моето сладко коремче"! Изпращайте снимки на ВАШЕТО, СОБСТВЕНО НАРИСУВАНО БРЕМЕННО КОРЕМЧЕ на email pr@9m-bg.com за "Моето сладко коремче" до 21 декември 2011 г.

Задължително напишете двете си имена, откъде сте, телефон и адрес за обратна връзка. Снимките ще бъдат публикувани в блога на списание "9 месеца" и ще бъдат публично достояние.

Този месец снимките ще бъдат качени в категорията "Моето сладко коремче" на блога на 23 декември. Конкурсът ще продължи до 30 декември и всички посетители ще могат да разглеждат снимките на участничките. Ще обявим победителя на 4 януари 2012 година, който ще бъде избран от организаторите и спонсора на конкурса.

С Вашето участие в играта Вие декларирате, че сте съгласни с тези правила. Внимание! Снимки ще бъдат премахнати от конкурса само и единствено по преценка на администраторите на блога на списание “9 месеца”. Не се допускат и ще бъдат изтривани нецензурни, обидни, агресивни и рекламни коментари, дискусии или линкове.

!Важно! Заради опитите за участие в конкурса ни със снимки, копирани от сайтове в интернет, изискваме изпращането само и единствено на оригинални снимки, които не са обработвани с никакви графични програми. Така в тях се пази информация затова кога и с какво е направена вашата снимка. Моля, пратете ни поне 2 - 3 снимки на нарисуваното Ви коремче и от самото рисуване. Благодарим за разбирането!

Голяма награда този месец предоставена от фирма "БЕБОЛИНО" ООД:

NUK Стерилизатор за микровълнова фурна

Стерилизаторът NUK за микровълнова фурна е практичен, икономичен и подходящ за всички NUK шишета – First Choice и стандартна серия. Стерилизаторът дезинфекцира до 4 шишета и аксесоари само за 4 минути. По-голяма част от бебешките аксесоари подлежат на стерилизация в микровълнов стерилизатор.

В конкурса "Моето сладко коремче" всеки печели. Затова за всички останали участници ще има утешителна награда:

NUK ножичка – грижа за ноктите и кожата. Предпазен капак и заоблени върхове за допълнителна сигурност.