Скъпи бъдещи майки, горди със своите бременни коремчета, участвайте в конкурса на списание "9 месеца" "Моето сладко коремче"! Изпращайте снимки на ВАШЕТО, СОБСТВЕНО НАРИСУВАНО БРЕМЕННО КОРЕМЧЕ на email pr@9m-bg.com за "Моето сладко коремче" до 2февруари 2012 г.

Задължително напишете двете си имена, откъде сте, телефон и адрес за обратна връзка. Снимките ще бъдат публикувани в блога на списание "9 месеца" и ще бъдат публично достояние.

!Важно! Повторно участие в конкурса (независимо каква награда е спечелена в предишния конкурс) се допуска само с различни снимки и рисунки, направени не по-рано от 6 месеца преди стартирането на конкурса за съответния месец.

Този месец снимките ще бъдат качени в категорията "Моето сладко коремче" на блога на 22 февруари. Конкурсът ще продължи до 28 февруари и всички посетители ще могат да разглеждат снимките на участничките. Ще обявим победителя на 29 февруари 2012 година, който ще бъде избран от организаторите и спонсора на конкурса.

С Вашето участие в играта Вие декларирате, че сте съгласни с тези правила. Внимание! Снимки ще бъдат премахнати от конкурса само и единствено по преценка на администраторите на блога на списание “9 месеца”. Не се допускат и ще бъдат изтривани нецензурни, обидни, агресивни и рекламни коментари, дискусии или линкове.

!Важно! Заради опитите за участие в конкурса ни със снимки, копирани от сайтове в интернет, изискваме изпращането само и единствено на оригинални снимки, които не са обработвани с никакви графични програми. Така в тях се пази информация затова кога и с какво е направена вашата снимка. Моля, пратете ни поне 2 - 3 снимки на нарисуваното Ви коремче и от самото рисуване. Благодарим за разбирането!

Голямата награда този месец предоставена от фирма "БЕБОЛИНО" ООД: NUK компрес за кърмачки

Използва се студен или топъл - преди, по време или след кърмене. Дори през първите седмици на бременността, компреса може да се използва топъл за облекчаване на напрегнатите гърди. По време на кърмене топлия компрес стимулира отделянето на кърмата. След кърмене студения компрес облекчава гърдите.

В конкурса "Моето сладко коремче" всеки печели. Затова за всички останали участници ще има утешителна награда: Genius биберон залъгалка каучук, 0-2 месеца