Приятели, знаете, че живеем в трудно време, надяваме се, че се справяте добре и сте здрави. Светът се нуждае от хубави примери и от лъч надежда. Именна такава доза светлина ни докосва на Цветница благодарение на болница "Шейново":

"Седмицата започва с добро. Искаме да ви разкажем за Цвета. Тя е на 8 години и вчера празнуваше рожден ден и имен ден. Родена е в болница „Шейново“ и мечтае да стане доктор.


Вчера с нас се свърза майката на Цвета. Заради ситуацията с коронавирус не може да празнува с приятелите си, но е чула по телевизията, че докторите в болницата имат нужда от подкрепа и е пожелала да им дари парите, които нейните баби са й дали за двойния й празник днес.
Цвета е нашият герой. Тя е гласът на доброто и надеждата, от който имаме нужда, за да се справим с предизвикателствата. Цвета и нейните родители са хора, които будят нашето възхищение и надежда, че доброто побеждава.

Благодарим, Цвета. Желаем ти здраве, радост, вдъхновение и много обич. Когато се върнем към нормалния ритъм на живот искаме специално да поканим теб и твоите родители в болница „Шейново“. Искаме да те запознаем отблизо с лекарската професия, която ти искаш да избереш, но всъщност тя вече е избрала теб.
Цвета е нашият герой!"

Екипът на "9 месеца" допълва - Цвета е и нащият герой! Молим се да има повече хора като нея - хора, които обичат.