На 21 и 22 февруари, за втора поредна година, София стана център за представяне на най-актуалните теми в бюти индустрията. 

Различни специалисти от бюти индустрията се събраха в Гранд Хотел Милениум София на 21 и 22 февруари за второто издание на Международна бюти конференция 2023. Двудневното събитие отново заложи на изключително разнообразна програма, която включи лекции със световно известни експерти от сферата на здравето и красотата, безплатно бюти изложение с демонстрации на живо, нетуъркинг коктейл и томболи с подаръци, осигурени от изложителите

Над 30 партньора подкрепиха конференцията, като представиха различни иновации, апаратура, техники и продукти, помагащи в грижата за здравето и красотата. Над 20 от тях можеше да бъдат видени в експо зоната. Сред световните имена, които се качиха на сцената, в зала Шекспир, бяха Антъни Уитакър и д-р Шарбел Аби Шахин

 
През първия ден от конференцията, д-р Шарбел Аби Шахин проведе специализирано обучение за еднодобиогения, холистични подходи, връзка между нервна система и хормонални оси, периодите, през които човек преминава в живота си и как това се отразява върху неговата кожа. Той даде и полезни съвети за лечение на кожни проблеми с етерични масла и билкови екстракти.

На 22-ри февруари, през втория ден от събитието, лекциите бяха водени от Антъни Уитакър. Като мотиватор, със световна слава, базираща се на повече от 30 години опит, той сподели различни маркетингови похвати, с които всеки предприемач може да направи своя бизнес още по-успешен. 

 
"За мен е чест да бъда лектор на Международна бюти конференция 2023! Благодарен съм на организаторите, че съм техен гост-лектор за втора поредна година! Организацията отново е перфектна и на много високо ниво!" сподели Антъни Уитакър и добави: "Радвам се, че имах възможност да водя моя обучителен модул, свързан с маркетинг, пред аудитория, която желае да получи нови ценни знания."

Конференцията е организирана от АМК - Асоциация на медицинските козметици в България в партньорство с Алтърнатив Адвъртайзинг. Събитието се реализира с подкрепата на Spectro Group. Компанията e лидер в дистрибуцията на иновативни, световни брандове в областта на дерматологията и естетичната медицина с над 16-годишен опит.

"И тази година, огромното ни желание беше по време на Международна бюти конференция 2023, различните терапевти в бюти сектора да усъвършенстват знанията си и веднага след събитието да могат да приложат в практиката си наученото. "За всички нас, като практикуващи в сферата на здравето и красотата, е важно да бъдем професионалисти, от които всеки клиент се нуждае." сподели Тяна Пресолска, председател на Асоциацията и добави: "Желанието ни е бюти бранша да излезе от стереотипа, че нашият труд е свързан само с постигането на добър външен вид. Напротив, все повече специалисти от сферата подкрепят на концепцията, при която помагат на своите клиенти да постигнат балансирано здраве, което води и до подобряването на външната красота." 

 
И тази година конференцията успя да надмине очакванията на над 250-те гости, които я посетиха. Посетителите дадоха обратна връзка, че това е едно от най-значимите за бюти бранша събития през 2023, защото дава възможност на специалисти от сферата да надградят своите познания.

"За мен Международна бюти конференция 2023 беше изключително полезно събитие, защото почерпих много нови знания от световноизвестни лектори и експерти и имах възможност да видя практически демонстрации на живо в изложбената зона! Също така се запознах с много нови процедури, продукти и апаратури, предлагащи иновации в сферата на здравето и красотата.", споделя гост на конференция. Голяма част от специалистите и терапевтите, присъстващи на събитието, казаха, че са успели да направят много нови контакти с колеги от бюти сектора, които ще използват за бъдещи бизнес партньорства!

 

За повече информация, посетете сайта на събитието:   
https://internationalbeautyconference.eu/ 

Facebook страница на АМК: https://www.facebook.com/medicalaestheticassociation/
Instagram профил на АМК:  https://www.instagram.com/amkassociation/ 

 

За връзка с медиите:
Светослава Давидова: [email protected], 0884 802 806
Събитиен координатор на Международна бюти конференция 2023