7 август 2014 г.


Списание „9 месеца” стартира инициативата „Бебе на града”, чиято мисия е да насочи вниманието на обществеността към демографския проблем, за да се стимулира раждаемостта на регионално ниво. Първото дете, родено на празника на конкретния град, ще бъде избрано за „Бебе на града”. Официалната част на събитието ще започне с церемония по орисването на новороденото от кмета на града. Кампанията ще продължи съобразно с празничната програма на града, където ще бъде обявено кое е бебето и какво се е случило на церемонията по орисването.

Подаръци за бебето на града, както и награди за активните жители на Варна, отправили своите пожелания към новороденото, са осигурени от нашите партньори:От A-Derma са осигурили за бебето на града страхотни козметични продукти: Primalba измивен гел 500мл, Primalba Почистваща вода без изплакване 500 мл, Primalba Крем кокон 100мл, Primalba крем при смяна на пелени 100 мл. Фирмата не е забравила и посетителите. Някои от присъстващите ще получи Hydralba UV лек крем, Sensifluid мицеларна вода 250мл, Sensifluid Свръхобогатен пенещ се гел 250 мл + рамка за снимка + несесер.


Със съдействието на Dizain Baby първото родено бебе във Варна на 15 август ще получи конче люлка, което може се използва като играчка с колелца за каране, а самата основа да се превърна в чудесна шейна през зимния период. Мултифункционален, забавен, интересен и желан подарък за всяко дете. Играчката създава приятни минути на малчуганите и малките дами, а за мама и тати - минутки на спокойствие и божествена наслада.


Партньорите ни от Milupa са осигурили голяма бяла плюшена Aptababy мечка и чаша Аптамил за бебето на града, както и награда за един от посетителите – чаша Аптамил 3.

Chipolino ще подарят на бебето столче за хранене "Парти" лайм. С голяма табличка за хранене и комфортна седалка, лесна за почистване. Сгъва се компактно и е с лека и стабилна конструкция.


Страхотно детско столче за кола осигурява Cryo Save.

Снимки на наградите можете да видите тук.

Медийни партньори на кампанията:
BTV, в. Монитор , Радио Витоша

Със съдействието на Grand Hotel London.