16 юли 2014 г.

Nivea Baby предлага удобство и комфорт за най-малките със специален комплект – бебешка раница, в която се съдържат измиващ лосион за тяло, бебешки крем, подхранващ крем сапун и почистващи кърпички.

Нежният измиващ лосион Nivea Baby е подходящ за почистване на цялото тяло и може да се използва дори и за измиване на бебешката коса. Нежната формула с екстракт от невен и без сапун предпазва кожата от изсушаване.


Мекият бебешки крем Nivea Baby Soft с формула с естествен екстракт от невен осигурява 24-часова непрекъсната хидратация и защита. Подсилва собствената защитна функция на кожата.
Подхранващият крем сапун Nivea Baby почиства и нежно се грижи за нормалната кожа на бебетo всеки ден. Формулата с масло от маслина и висококачествени хидратанти предпазва бебешката кожа от изсушаване и я прави чиста, мека и гладка.


Кърпичките Nivea Baby Fresh&Pure пък почистват бебешката кожа нежно като чиста вода и поддържат естествената й защитна функция.

Кожата на бебето е чувствителна и мека, затова продуктите за грижата й са от първостепенно значение. Вкъщи, на път или на плажа, удобната раницата с измиващ лосион за тяло, бебешки крем, подхранващ крем сапун и почистващи кърпички, е задължителен спътник на Вашето бебе.