НОВА онлайн лекция в НОВО студио! Приятели, щастливи сме да споделим, че училището за родители на списание "9 месеца" се завръща след кратка почивка.
Очаквайте ни в сряда, 10:30 ч., разбира се, на живо във фейсбук на:
? Списание "9 месеца“ 
? С "9 месеца" на училище 
? roditeli.bg 
 
Присъединете се към събитието още сега тук: https://tinyurl.com/y337vrxy 
 
Темата на тази лекция ще бъдат онлайн консултациите с лекар за нашите деца. Как да потърсим разговор с педиатър с помощта на телемедицината - без да посещаваме клиника, болнично заведение или да излизаме от дома си, в обстановка на пандемия – възможно ли е и какви са основните предимства на този метод?
В новото ни студио, ще си говорим по темата за ваксините, както и за българската иновация в областта - Healee, най-популярното у нас приложение за онлайн консултации с лекар, а наши лектори ще бъдат:
  • · Д-р Александър Атанасов, педиатър
Всеки въпрос, свързан със здравето на бебетата и малките деца, е изключително важен. Често родителите нямат възможност да се консултират своевременно със специалист, а това може да бъде опасно, защото информацията в интернет невинаги е достоверна. Д-р Атанасов не само ще сподели безценни съвети по темата, но и ще отговори на запитванията на загрижените майки и татковци как консултацията може да се случи лесно и удобно.
Кои са ваксините, които се поставят на бебето след раждането?

? Какво следва после по имунизационен календар?
? Кога не се поставя ваксина?
? Трябва ли на детето ми да бъдат поставяни задължителните ваксини по време на пандемията от COVID-19 и още
 
  • ·Анна Бурова, мениджър ключови клиенти, Healee и Superdoc.
Защо Healee? Вече не е нужно да ходите в болница, клиника или в друг град, за да получите консултация от лекар. Можете да го направите веднага - бързо, сигурно и удобно чрез:
- видео преглед,
- аудио консултация и
- медицинска помощ през чат.
Погрижете се за своето здраве и това на близките си, когато и където имате нужда: www.healee.com