Списание „9 месеца” кани бъдещи и настоящи майки и татковци, баби и дядовци от Варна и региона в Академията за родители. На 14 април 2010 г. (сряда) в Ориндж Фитнес – Варна - http://www.orangefitness.bg (ул. Никола Вапцаров 3 В, Варна) ще се проведат 13 специални занятия, посветени на бременността и майчинството. Всяко от тях ще продължи 45 минути. Бъдещите и настоящите майки ще научат защо раждането е изпитание и за бебето и как да се справят по-успешно с предизвикателствата на кърменето. Ще има практическа подготовка за дишане по време на раждането, както и масажи и гимнастика на бебето. Специалистите ще покажат упражнения за лека бременност и ще дадат съвети за бързо възстановяване на фигурата след появата на бебето. Посетителките ще научат лесни и успешни трикове как да се преборят с натрупаните килограми през бременността. 


Лектори в академията ще са педиатрите д-р Юлияна Йоргова и д-р Ружа Панчева, Галина Толкингтън – фитнес експерт, Диана Димитрова –  акушерка, магистър по психология, Зюмбюл Наим Хамид – магистър кинезитерапевт.   

За едно занятие се заплащат 20 лв., като за придружителите (баща или бебе) входът е свободен. При посещение на повече от две лекции бъдещите и настоящите майки ще получат бонус – занимание yoga mamma или aqua mamma.

За повече информация: д-р Антония Григорова, тел.: 0887 34 91 63, 0878 89 25 20