На 22 февруари, събота, всички бъдещи и настоящи майки и татковци ще имат възможността за поредна година да станат част от един от най-големите форуми за бременност и майчинство у нас - Академия за родители. Очакват ви много интересни лекции, практическа работилници, забавления за децата, подаръци, награди и изненади.

Какво да очакваме?

В рамките на събитието, гостите ще могат да изслушат единадесет вдъхновяващи лекции с полезни съвети и практически умения от лекари, акушери и специалисти. Те ще бъдат своеобразна подготовка за бременността, раждането и живота след появата на бебето. Основните теми на лекциите ще засегнат подготовката за предизвикателствата на бременността, как да превърнете раждането в уникален момент без болка и страх. Специалистите ще вдъхнат увереност на бъдещите родители за първите грижи за малкото бебе, ще разкрият и как да съхраните личните си отношения и хармонията след появата на новороденото.

Кой ще се включи?

В Академията ще се включат над 30 организации, които ще предложат най-необходимото за бременните на едно място. Там ще ви очаваме и ние – списание „9 месеца“. За да бъдем полезни за вас – да дадем съвети, списания и много позитивна енергия в най-хубавия момент от живота ви – очакването на вашето дете.

Къде?

Събитието ще се проведе в рамките на деня (22.02.2020 г.) като стартът е в 09:30 часа, а краят – в 17:30 на 5-ия етаж на Националния дворец на културата. Входът е свободен. Очакваме ви!