Дългоочакваният миг наближава, сборникът с детско творчество „Моето семейство“ – плод на много усилия, голяма любов, безкраен талант и цветно детско въображение, скоро ще се запознае лично с всеки един от вас. Луксозното издание събира стихотворения, разкази и рисунки от деца, участвали в Националния конкурс „Моето семейство“, организиран от списание „9 месеца“. Посланик на конкурса бе чаровната Станислава Цалова.

Кой, ако не големият талант, ще открие „малкият“?

Младите художници и писатели бяха отличени с помощта на уважаемо жури в състав: Васил Горанов (рисунки), Силвия Недкова (стихотворения) и Йорданка Белева (разкази).

Забавни, тъжни, цветни, сантиментални, наивни и съвършено искрени са творбите, които децата създадоха и несъмнено всеки, докоснал се до тях, ще почувства специалния им заряд. Този сборник се роди, за да ни напомня, че няма нищо по-свято от семейството, че най-хубаво е онова усещане за „заедност“ и разбира се, че талантът няма възраст.

За нас е удоволствие да ви поканим на незабравимо събитие – официалното представянето на сборник „Моето семейство“.

Кога? 7 декември (събота) от 12:00 ч.

Къде? Bulgaria Mall, бул. „България“ 69, кв. Манастирски ливади, София

Какво сме подготвили?

Събитието ще води неповторимата Евелина Павлова! Да, нейният глас гали слуха. По време на празника отличените от конкурса участници в сборника ще получат своите заслужени награди (екшън камера, предоставена от Kassaba Systems, ваучер за книги на стойност 50 лв. от Ozone.bg, календар с картини на Васил Горанов за 2020 г.) и поздравления лично от специалните гости Васил Горанов, Силвия Недкова и Йорданка Белева. 

На сцената ще се появи и Александър Станков, най-младият автор в сборник ,,Лабиринт на любовта", издаден от списание ,,9 месеца", за да отправи пожелания и мотивиращи слова към победителите в конкурса.

В нашата съботна приказка ще се включат също малките ни приятели от „Роберта балет“детска вокална група „Смехоранчета“, както и най-младите пазителите на традициите – български народни танци „Артистите на Монтесори“ (на финала ще ги изненадаме с подаръци от Бочко, Friendly Organic, Visiomed, Adella Cake O'Clock, Klorane и A-derma).

Приятели, не пропускайте да доведете своите малчугани, нашите партньори от Klorane, A-Derma, Devin и Бочко също са подготвили нещо специално за тях. Обещаваме, че ще ви заредим с емоцията, настроението и неповторимия ентусиазъм на „Моето семейство“. 

Припомняме – конкурсът за детско творчество „Моето семейство“ бе обвързан и със социална кауза, а именно благотворителна кампания в помощ на недоносени бебета – ‚,Деца даряват живот на деца“.

Партньорите ни от „Пиер Фабр Дермо-козметик България“ ЕООД, „Лавена Мърчандайзинг“ ЕООД и „ДИНИ ОТС“ ООД направиха закупуването на животоспасяваща апаратура (пет компресорни инхалатора и една спринцовкова инфузионна помпа) за Клиниката по неонатология на СБАЛАГ „Майчин дом“ ЕАД, София, възможно.

ВАЖНО!

Скъпи приятели, ако желаете да сте сигурни, че ще бъдете сред първите щастливци, които ще имат възможността да притежават сборника, не се колебайте да заявите своята предварителна поръчка още сега на този линкhttps://www.ozone.bg/product/moeto-semeystvo-sbornik-s-detsko-tvorchestvo/. Побързайте, защото бройките са ограничени!

new

 

: