Днес Кристиян е казал довиждане на фондация „За Нашите Деца“ и тяхната „Детска къща“, екипът там се е сбогувал с него, за да го изпрати в истинското му семейство. Криси е тръгнал със своите нови мама и татко. 

„Криси дойде при нас броени дни след раждането си.“, споделят от фондацията. „В началото той беше много слабичък, страдаше от липсата на най-важната фигура в живота си – неговата майка. Макар и трудни, тези първи месеци от живота му, му дадоха безкрайно много любов. Благодарение на любовта, вниманието, домашно приготвената храна  и грижите на детегледачките в „Детска къща“ и подкрепата на психолозите от нашия Център за обществена подкрепа, започна бързо да преодолява предизвикателствата, с които го посрещна животът.“

Под грижите на екипа, Кристиян е настигнал връстниците си, превърнал се е в красиво и обичливо дете, любопитно към заобикалящия го свят. С интерес изучава животните в зоологическата градина, забавлява се истински на представленията на кукления театър и още много други преживявания, които са част от създавания в центъра уют. 

„Заедно преживяхме и се радвахме на първото изникнало зъбче,  плакахме от щастие, когато направи първите си крачки. В семейството на Детска къща отпразнувахме с много любов, внимание, подаръци и, разбира се торта, първия рожден ден на Криси.“, допълват от фондацията.

През цялото време на престоя му, те са го подготвли за най-важния за него момент – срещата му с неговите осиновители. Само месец след като са се запознали, днес Криси си тръгва от Детска къща с мама и татко. В своето истинско семейство той ще расте обгърнат от обич, грижи и внимание. Нещо, което заслужава всяко дете!