Първият учебен ден наближава, а вие вълнувате ли се? За вас – не знаем, но за децата сме сигурни, че тръпнат в очакване да чуят веселия звънец! Този миг трябва да бъде специален, запомнящ се, пъстър и усмихнат. Сега, имате възможност да го направите точно такъв, подарявайки на малчуганите тоалет, в който ще почувстват началото на учебната година повече от празнично. Същевременно с това ще се насладят на приятни и безопасни материи, красиви нюанси, удобни кройки, практични комбинации и доказано качество!

Дори „малките” хора в дома ни осъзнават, че дрехата е начин на себеизразяване, помага ни да разкрием своята идентичност и да бъдем индивидуални, различни, но най-вече – да се чувстваме сякаш обличаме „втора кожа”. С лекота, непринудено, по детски невинно, но винаги с капчица трепет, е формулата, чрез която да избираме и да носим дрехите.

Benetton  дава тази свобода, дори подтиква да я изпитаме, а после и да се усмихнем – точно както се усмихват и вашите деца на любимата си, най-цветна марка!

Най-хубавото е, че при всяка покупка над 60 лв. от колекция Benetton Kids получавате подарък! Заповядайте, защото специалната промоция Back to school ви очаква!

Промоцията важи от 01.09. до 16.09.2015 г.