„Дари подарък” е безсрочна инициатива на списание „9 месеца”, която вече 6 години събира за децата в неравностойно положение, не просто подаръци, а грижа и подкрепа. Всичко, от което малките се нуждаят е любов! Вие също можете да допринесете за чуждото щастие, дарявайки частица от своето.

Читателите, които желаят да се включат в кампанията, могат да дарят всякакви непарични средства, които биха били от полза на децата – дрешки (чисти и в добро състояние), запечатани бебешки храни, спално бельо, пелени за еднократна употреба, книжки, играчки и др.

Даренията можете да носите в редакцията на списанието, която е на адрес: София, ул. Позитано 169.  Екипът на "9 месеца" се ангажира да разпредели даренията според нуждите на отделните домове.

2

До днес сме успели да помогнем заедно на заведения в София, Дупница, Стара Загора и Плевен, SOS Детски селища, Фондация „За Нашите Деца“. Предстоят още!

1

Всяко усилие, за да се случи добрината, си струва блясъка в очите на децата. Последната ни топла среща, която е доказателство за това, беше със сладурите от дома на отец Иван в Нови хан (Дом за сираци „Свети Николай" при манастир „Света Троица").

3

„Подай ръка, дари подарък” и стани част от кампанията сега. За повече информация се обадете на тел 02/946 13 69. Работното време на редакцията е от понеделник до петък, от 9:00 ч. до 18:00 ч.